EXCLUSIV. Dragnea rămâne cetățean de onoare al orașului Turnu Măgurele! “L-au asemuit cu Ion Mihalache”

în Actualitatea politică/Dezvăluiri

S-a votat! Astăzi, în ședința Consiliului local Turnu Măgurele s-a pus în dezbatere inițiativa mai multor consilieri locali ai opoziției de a se retrage titlul de cetățean de onoare al orașului în cazul lui Lviu Dragnea, fost lider al PSD, actual pușcăriaș. Cu două abțineri și 9 voturi pentru menținerea titlului, Dragnea și-a păstrat statulul onorific în orașul de unde a început ascensiunea lui politică și economică, un oraș ajuns, între timp, ruină.

Potrivit consilierului local PNL, Claudiu Crăcea, care a fost și unul dintre inițiatorii proiectului de hotărâre, ședința a fost una extrem de jenantă pentru administrația locală turneană, mai ales că un consilier PSD l-ar fi comparat pe Dragnea cu tărănistul Ion Mihalache, arestat de comuniști cu ocazia diversiunii cunoscute sub denumirea de Înscenarea de la Tămădău.

A rămas cetățean de onoare, pentru că a avut susținerea celor din PSD și ALDE. Ba chiar l-au asemuit în ședință cu Ion Mihalache. Vorbim despre un consilier care mai e și profesor de istorie. Probabil că e adevărat că ne merităm soarta. Dar eu voi insista în sensul retragerii acestei titulaturi. O să mă întâlnesc cu colegii din PNL și cred că vom protesta până când lui Dragnea i se va retrage acest titlu. Esențial mi se pare că un pușcăriaș e cetățean de onoare al orașului. Restul nu mai contează.”

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

3 Comments

  1. […] Potrivit consilierului local PNL, Claudiu Crăcea, care a fost și unul dintre inițiatorii proiectului de hotărâre, ședința a fost una extrem de jenantă pentru administrația locală turneană, mai ales că un consilier PSD l-ar fi comparat pe Dragnea cu tărănistul Ion Mihalache, arestat de comuniști cu ocazia diversiunii cunoscute sub denumirea de Înscenarea de la Tămădău, scrie Liber în Teleorman. […]

  2. […] Potrivit consilierului local PNL, Claudiu Crăcea, care a fost și unul dintre inițiatorii proiectului de hotărâre, ședința a fost una extrem de jenantă pentru administrația locală turneană, mai ales că un consilier PSD l-ar fi comparat pe Dragnea cu tărănistul Ion Mihalache, arestat de comuniști cu ocazia diversiunii cunoscute sub denumirea de Înscenarea de la Tămădău, scrie Liber în Teleorman. […]

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*