liberinteleorman.ro

EXCLUSIV. Copilă de 14 ani, umilită și scoasă dezbrăcată în stradă, după ce a încercat să fure dintr-un magazin

14 ianuarie 2020

Un eveniment ieșit din comun s-a petrecut în Alexandria, după ce o copilă de 14 ani a fost surprinsă de vânzătoarele magazinului încercând să fure mai multe perechi de blugi. Fata era însoțită de o prietenă, de aproximativ aceeași vârstă ca și ea, care a vegheat la bunul mers al infracțiunii. Partea șocantă, însă, abia acum începe. Vânzătoarele magazinului au obligat-o pe copilă să se dezbrace până la lenjeria intimă și au scos-o în stradă așa, după ce au umilit-o atât pe ea, cât și pe prietena ei, desenându-le cu un marker negru pe față și lovind-o pe cea care încerca să plece cu produsele din magazin.

Fata care în filmare pretinde că are 14 ani se îmbrăcase cu mai multe perechi de blugi și se pregătea să părăsească magazinul, când vânzătoarele și-au dat seama despre ce este vorba și au obligat-o pe copilă să dea jos hainele furate. Apoi, în loc să sune la poliție, acestea au preferat să le umilească pe fete, desenându-le în primul rând pe față linii cu un marker negru. În plus, una dintre vânzătoare a lovit-o în mod repetat peste față pe copila minoră. După care o obligă pe cea mică să se dezbrace până la lenjeria intimă și o scot cu forța în afara magazinului. Totul este filmat, însă având în vedere impactul emoțional puternic al imaginilor, am preferat să nu le publicăm, dar le-am pus la dispoziția poliției, care se va sesiza din oficiu atât pentru furt în cazul copilei, cât și pentru lovire și tulburarea liniștii publice în cazul vânzătoarelor.

Advertisement

3 Comments

  1. Instanţa nu poate face abstracţie de împrejurarea că toată activitatea de recuperare a bunului s-a transformat într-o justiţie privată, instrumentată de cele doua vanzatoare, paralelă celei instituite prin Constituţie şi legi organice, dând astfel impresia că orice persoană se poate erija în rolul de judecător, organele statului fiind astfel considerate ca ineficiente. Dosar penal pentru vanzatoare clar…Gigi Becali a facut 3 ani de puscarie pentru acelasi lucru

  2. Corect spus .Vinzatoarea sa faca puscarie si complicele ei care e amuzau .Ele vinzatoarele ,scirbele or avea copii? Cum ar fi cind copii lor nu le ar avea pe ele sau pe tatii lor ? Scirbe ,scirbe vinzatoarele. Toata opinia publica trebuie sa ceara pedepsirea drastica a lor.Totodata indivizii ce au functii publice , influenta ,bani si si tin copii lor in puf ,le inlesnesc drumuri pufoase in viata fara a le merita sa intervina sa ajute cele doua fetite si altele asemenea lor. O OBSERVATIE : In spatele blocului ,prin apropiere de patiseria d lui Vijiiala ,iesirea din spate ,este o gheena de gunoi si dejectii de la cei ce urineaza acolo si altele scirbosenii.. In acel loc ,in pauze se aduna copii si din clasa a noua ,de la liceul de vizavi ,fete ,baieti care fumeaza in grup in tendinta lor inconstienta de a imbatrini mai repede .Cit de scirboasa imagine zi de zi ,sa vezi muciosii strinsi acolo . PROBLEMA este ca totul se vede fix de la fereastra cancelariei liceului dar nimeni nu ia nici o masura .Sint si copii care doresc sa invete la acel liceu si nu sa se murdareasca asa cum fac copii inconstienti ce se aduna acolo .Nici parintii ,nici profesorii ,nici politia locala sau alti responsabili ,colaboratorii lor ,etc nu iau masuri .De ce ?Ei insisi sint murdari ,murdariti ?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Minciuni în rafală la Înalta Curte: Dragnea susține că nu le-a cunoscut pe angajatele fictive

Următorul articol

Magistraţii au nevoie de timp pentru a decide dacă îl eliberează pe Dragnea

Cele mai recente articole de Dezvăluiri