EXCLUSIV! Candidatul ALDE la Primăria Alexandria a fost diagnosticat cu COVID-19

în Actualitatea politică/Dezvăluiri

Avem în Teleorman, iată, și primul candidat la locale care a devenit agent de transmitere a noului virus. Este vorba despre Marius Badea Rivera, candidat ALDE la Primăria Alexandria, diagnosticat astăzi cu COVID-19. Potrivit primelor date pe care le avem pe marginea subiectului, Marius Badea Rivera și-ar fi îmbolnăvit și șoferul. Dar suspiciunile merg mult mai departe. Fiind campanie electorală, candidatul ALDE s-a întâlnit aproape săptămânal cu jurnaliștii din Teleorman în cadrul unor conferințe de presă. De altfel, a fost confirmat recent și cazul unui jurnalist teleormănean infectat cu coronavirus. Mai mult, Marius Badea Rivera a stat în apropierea mai multor membri de partid, care, la rândul lor, s-au întâlnit cu populația județului. Și, după cum știm, pupatul populației în campanie nu se petrece întotdeauna cu masca pe figură. Sau, cel puțin, nu cu masca recomandată de medici.

Acesta este doar primul caz de candidat care își infectează potențialul electorat. Dar situațiile de acest fel sunt, în acest moment, aproape inevitabile. Iar campania electorală dăunează în acest moment grav sănătății populației.

Marius Badea Rivera este internat la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede, ceea ce înseamnă că starea lui este stabilă în acest moment. Dar despre rezultatele anchetei epidemiologice în acest caz vom vorbi mai târziu, după ce vom vedea câte sute de oameni au fost afectați de campania unui singur…candidat.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*