Eugen Pîrvulescu vizează din nou șefia PNL Teleorman

în Actualitatea politică

Conducerea PNL a stabilit în ședința Biroului Executiv data la care va avea loc Congresul partidului – 25 septembrie. Ludovic Orban a propus ca la congres să participe 5.000 de delegați, aceștia urmând să voteze noua echipă de conducere a partidului. Fiecare județ va fi reprezentat proporțional cu rezultatul de la ultimele două alegeri. Astfel, județele cu un rezultat mai bun vor trimite mai mulți delegați la Congres.

Convocarea Congresului va fi făcută de Consiliul Național care va avea loc duminică. Înaintea congresului, liberalii vor organiza alegeri la nivel local, apoi la nivel județean. În Teleorman, pentru șefia PNL și-a anunțat candidatura senatorul Eugen Pîrvulescu. El va face echipă cu deputatul Cristi Barbu, care va fi prim-vicepreședinte.

„În seara zilei de joi, 27 mai, am anunțat, oficial, candidatura mea pentru funcția de președinte al PNL Teleorman, la alegerile interne din această vară. Le mulțumesc tuturor colegilor pentru susținere și mă simt onorat pentru încrederea acordată.

Îi mulțumesc, totodată, colegului meu, Cristi Barbu, care s-a alăturat echipei mele, ca viitor prim-vicepreședinte al PNL Teleorman. Sunt convins că împreună vom reuși să dezvoltăm județul Teleorman, așa cum am promis, demonstrând prin fapte că atunci când se vrea, se poate”, a transmis președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu, într-un comunicat de presă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*