liberinteleorman.ro

Eugen Pîrvulescu va candida pentru președinția Consiliului Județean Teleorman

9 martie 2020

Președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu, este candidatul liberalilor la prima funcție din Consiliul Județean Teleorman.

Potrivit unui comunicat de presă, astăzi, 9 martie, Biroul Politic Național al PNL a desemnat și validat candidatura lui Eugen Pîrvulescu la funcția de președinte al Consiliului Județean Teleorman.

”Tot astăzi, Biroul Politic Național al PNL a validat candidatura doamnei Veronica Valentina Mitran Piticu, la funcția de primar al municipiului Alexandria”, informează Biroul de Comunicare al PNL Teleorman.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Cinci noi cazuri de gripă în Teleorman

Următorul articol

BELINA / Al doilea pilot a confirmat deplasările lui Dragnea pe insula de la Seaca

Cele mai recente articole de Actualitatea politică