liberinteleorman.ro

Eugen Pîrvulescu: “Mă uit stupefiat la Liviu Dragnea cum face grafice la televizor”

23 noiembrie 2016
Advertisement

15207785_10207683375581992_1858266092_nCarmen Dumitrescu

În cursul zilei de 23 noiembrie, la sediul PNL Teleorman a avut loc o nouă conferință de presă, la care au participat principalii competitori ai partidului la alegerile parlamentare din acest an, și anume Eugen Pîrvulescu, Mara Calista și Mihai Murar. Alături de ei s-a aflat Mihai Voicu, candidatul PNL în Diaspora, care a dorit, prin prezența lui, să întărească încrederea liberalilor de aici în forțele lor. Conferința a avut ca temă obiectivele PNL în vederea preluării guvernării, dar și experiențele fiecăruia dintre candidați în cursul acestei campanii electorale.

Principala temă de atac a lui Eugen Pîrvulescu a fost Liviu Dragnea, el exprimându-și mirarea cu privire la felul în care se desfășoară candidatul PSD Teleorman pe la posturile de televiziune centrale. Asta în condițiile în care activitatea politică a lui Dragnea în Teleorman a dat deja roadele pe care le vedem în fiecare zi: “Mă uit stupefiat cum face grafice la televizor Liviu Dragnea, cel care a adus județul într-o asemenea sărăcie și suntem aici pentru că el a condus județul, iar eu și colegii mei rămânem uimiți de modul în care el face grafice la televizor și arată lumii ce vrea el să facă. Oamenii trebuie să înțeleagă că asemenea promisiuni și înscrisuri pe tablă nu-și mai au rostul. Noi abordăm altfel campania. Suntem un partid care s-a reformat, care vine în fața dumneavoastră cu o altă echipă de oameni, venim cu un premier care a demonstrat un an de zile că este profesionist și onest. Guvernul condus de Dacian Cioloș va continua tot ce înseamnă reforma administrativă a României, deja s-au plătit subvențiile în agricultură. Adică avem ceva care funcționează și e bine să continuăm. Mai mult decât atât, dacă aveam la Teleorman aeroportul promis de Liviu Dragnea, colegul meu Mihai Voicu putea pleca direct de aici în străinătate. Toate aceste gogoși ale PSD-ului se vor încheia pe 11 decembrie.”

Mihai Voicu a venit în județ pentru a se alătura campaniei PNL Teleorman. De altfel, el a și făcut o scurtă vizită prin județ, alături de militanții partidului galben. În conferința de presă, el a vorbit despre necesitatea de a schimba optica românilor cu privire la Parlament, aceasta fiind o instituție în care oamenii nu mai au încredere: “Vreau și sunt alături de colegii mei în această campanie și cred în șansa lor. Dar mai important, cred că este corect să spunem încă de la bun început că planul nostru este acela de a crește încrederea cetățenilor în Parlament. “

La comanda PNL Teleorman, difuzat de S.C. Liber in Teleorman SRL, CUI mandatar financiar 11160004

1 Comment

  1. „Conferința a avut ca temă obiectivele PNL în vederea preluării guvernării”

    Dacă tot faci campanie PNLului de ce nu precizezi și faptul PNL este la guvernare de fapt? nu e Cioloș premier? nu e Cioloș candidat PNL?
    Dacă unii politicieni își permit sa arunce cu minciuni…presa nu are acest drept! Nu aveți dreptul de a dezinforma oamenii!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Comunicat de presă ALDE Teleorman

Următorul articol

Samuel Calotă: “Mă intrigă teleormanizarea asta!“

Cele mai recente articole de Actualitatea politică