liberinteleorman.ro

Eugen Ovidiu Vlad și-a făcut fiul revoluționar

30 mai 2015

eugen ovidiu vladBârfe: Un împlinit al tuturor vremurilor, Eugen Ovidiu Vlad a pus mâna pe ce a nimerit în viață. Nu doar pentru el, ci și pentru fiul său, pe care l-a decretat luptător în Revoluție, cu toate că în ’89 juniorul Vlad se afla în plină perioadă de pubertate și habar nu avea că există cuvântul ”libertate”, mai ales că nici în familie nu credem că a fost prea uzitat. În fine.

Cu certificatul la purtător, ”puștiul” are acum spații comerciale și teren ca veteranii de război, la europeană, spun gurile rele. Asta e. Avuția nu i-o putem lua noi și nici nu vrem să știm împotriva cui s-a răsculat cu exactitate Vlad-fiul, fiindcă intuim că la vârsta 13-14 ani avea deja experiență să se joace cu mașinuțele.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. Vlad Eugen toata viata a fost un profitor.
    In timpul comunismului a condamnat regimul burghezo-mosieresc,
    in perioada 1996-2000 cand a fost primar a dat parcul orasenescla rromi si lui Marineci.
    Un gunoi de om acest Eugen Vlad

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Comandantul Tudor Marin și excelența prin salariu

Următorul articol

CSS Alexandria se califică în semifinala turneului U13

Cele mai recente articole de Bârfe

Există PLUS în Teleorman?!

Monica Vasilescu Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii – rezumat la PLUS – a fost lansat sâmbătă, 15 decembrie, la Cluj Napoca, de