Eugen Coman – traseist, traseist, dar patriot

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

eugen coman

Pe Eugen Coman, directorul de la APIA, îl cunosc mai mult cei care au legături cu plățile în agricultură. Nu sunt mulți, dar nici puțini. Nițica notorietate a acestuia l-a făcut să se plimbe politic, în ideea de a urca profesional, dar fără ca multă lume să se prindă.

În timpuri nu foarte îndepărtate, Eugen Coman se dădea drept liberal. Avea și aspectul necesar, pentru că atunci când te uiți la peneliști îți dai seama că sunt de acolo, că toți par a fi croiți după chipul și asemănarea lui Almăjanu.

Între timp, lui Coman i-a surâs funcția de director la instituția sus amintită, fiindcă cea de adjunct nu era pe măsura lui. Întrucât la împărțeala ciolanului APIA a revenit PC-ului, s-a făcut că Eugen și-a luat tălpășița către Paul Chicu, iar acum se pozează cu el la diverse evenimente publice. Dacă ar fi doar atât, s-ar mai trece cu vederea, dar Eugen Coman a luat după el și câteva reflexe din timpuri apuse și, astfel, le-a făcut alinierea mai multor angajați ai unității la ultima depunere de coroane. Fiindcă PC-iști activi sunt trei, cu tot cu șef, Coman s-a gândit să-i înmulțească și să mai aducă doi-trei subordonați, pentru a nu se face de râs la eveniment. La el, patriotismul capătă valenţe de servilism. Să cânte imnul, să intre stegarii!

1 Comment

  1. De fapt acest individ care se autoproclama ” barbat” este cel mai mare las!. de ce? simplu!. ptr ca este singurul dintre toti cunoscuti, care s-a ascuns in spatele unui concediu de paternitate pentru a nu pierde un scaun!!!! incredibil dar adevarat! foamea de bani l-a impins pana acolo incat a incasat cea mai mare prima din tara 180 mil llei.! da, da 180 milioanane! PRIMA-TV a facut un anunt naucitor in miezul noptii la stiri undeva in 2008! Directorul adjunct Coman Eugen MIHAI si-a facut singur partea, cu toate, ca la vremea aceea ocupa postul de director adjunct.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*