liberinteleorman.ro

Eugen Coman și-a petrecut ziua de naștere în instanță, alături de ziarul Liber în Teleorman

Monica Vasilescu

Sursă: Facebook – Librăria din Alexandria

Da, probabil că sună vesel această informație din titlu, dar este purul adevăr. Și nu de la noi a pornit gândul de a ne întâlni în instanță, de ziua lui, cu Eugen Coman, dar am fost nevoite să acceptăm invitația sa. Și nu regretăm că ne-am dus tocmai la Curtea de Apel, pentru că desfășurarea de forțe a fost o încântare, după cum puteți citi în dialogul dintre directorul APIA Teleorman și instanța de la București:

”Judecător: Nu ați atașat cererii de apel înscrisuri noi…

Eugen Coman: Eu am să depun la sfârșitul pledoariei note scrise.

Judecător: Aveți probe noi de administrat?

Eugen Coman: Da.

Judecător: Ce anume?

Eugen Coman: Vreau să depun un articol, de fapt, un ziar în formă originală și capturi de pe Facebook, cu privire la speța despre care discutăm.

Judecător: Vă rog să le depuneți. Vă ascult.

Eugen Coman: Stimată doamnă președintă, onorată instanță, astăzi, am să vă rog să-mi scuzați emoțiile, este ziua mea de naștere și, cu toate acestea, am să vă rog să admiteți apelul și motivele am să le relatez cât pot de succint. Până la această vârstă am acumulat o activitate de peste 30 de ani de activitate în muncă și, până în momentul în care s-a declanșat această campanie de presă împotriva mea, nu am avut, la niciun loc de muncă, niciun fel de abatere disciplinară soldată cu vreo penalizare. Sunt director executiv APIA, din 5 septembrie 2012, dar sunt angajat al acestei instituții din anul 2006, de atunci de când această instituție a luat ființă și nu am fost director încă de la început, așa cum se sugerează în articolele din presă…”

Continuarea în ziarul Liber în Teleorman, de luni, într-un articol fără rea credință, așa cum a spus Eugen Coman, ci unul cu bună știință amuzant.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

”Sănătatea ta contează! – Modernizarea spitalelor din Zimnicea și Svishtov”

Următorul articol

Viziunea unei studente în practică la Judecătoria Alexandria