Eugen Coman a strâns 70.000 lei la MOȚ

în Actualitate/Actualitatea politică/Dezvăluiri

Eugen Coman – directorul APIA Teleorman și-a depus declarația de avere, așa cum cere legea. Nu știm, însă, dacă la fel de legal este completată, având în vedere lipsurile constatate la o mică analiză între actualul act al averii și cel de acum 2 ani, de exemplu. Dacă în 2020 avea trei terenuri intravilane și două agricole în Alexandria, respectiv Nanov, în 2022 i-au mai rămas doar un teren intravilan și unul agricol în Alexandria și nu apar la categoria înstrăinări. O altă noutate apare atunci când ne uităm la cota parte. În 2020, averea era împărțită cu soția Monica Coman, anul acesta, doar terenul agricol îi aparține în totalitate. Apartamentul din Alexandria, care era tot în familie în urmă cu doi ani, apare 100% pe numele soției. Sau fostei soții, conform surselor noastre. Însă, neclar este de ce a trecut-o la categoria dedicată consorților.

Din declarația sa de avere a dispărut și autoturismul Mercedes, luat în 2008. În schimb, au apărut mai multe datorii. Se pare că directorul APIA a făcut trei împrumuturi la Coman Gabriel Bogdan Pompiliu. 20.000 EURO, 73.847 lei și încă 19.800 lei are de înapoiat Coman până în anul 2031.

Lăsăm aceste aspecte serioase în grija Agenției Naționale de Integritate și ne uităm la capitolul Cadouri, servicii sau avantaje. Aici observăm că Eugen Coman declară că soția sa Monica Coman a obținut 70.000 lei la moț și botezul copilului, făcut în pandemie. Așteptăm ANI să facă verificările de rigoare cât încă Eugen Coman mai eeste MOȚUL APIA Teleorman…

AICI găsiți declarația de avere din 2020

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*