liberinteleorman.ro

”Eu vreau să merg la școală” – campanie umanitară a preotului Bogdan Nedea pentru copiii de la Parohia Trivale II

Monica Vasilescu

Adesea auzim că sunt familii care își retrag copiii de la școală din cauza situației financiare precare sau că micii școlari ajung să fie batjocoriți din cauza neputinței părinților de a răzbi în fața cheltuielilor necesare educației. Acest lucru este nedrept! Așa consideră părintele Bogdan Nedea, de la Parohia Trivale II, comuna Trivalea Moșteni, județul Teleorman, care s-a mobilizat și a pornit într-o misiune nouă, aceea de a fi alături de părinți, prin preluarea unei responsabilități de bază: necesarul pentru școală. Acesta i-a pus pe cei mici să scrie câte o scrisoare în care să specifice tot ce au nevoie pentru a începe școala cu bine, urmând ca doleanțele să fie îndeplinite de oamenii care au posibilitate.

Ca atare, cei care doresc să ajute un copil să meargă la școală în condiții decente pot lua legătura cu preotul Bogdan Nedea, un părinte care a făcut o misiune din a le îmbucura viața și de a le face traiul mai ușor micilor credincioși din parohia sa, care s-au pus pe scris, fiind extrem de entuziaști că vor primi un pachet, după cum se poate observa în fotografiile atașate.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Sunt ales, dar mă (t)ratez! Consilierul județean Marin Bibina tace și nu face

Următorul articol

Procurorii DNA au vizitat, din nou, firma TELDRUM

Cele mai recente articole de Cultură