Espuma Party – prima petrecere cu spumă din Alexandria

în Actualitate/Timp liber

Monica Vasilescu

espuma partyMuzică de calitate, concursuri, premii, distracție. De asta au avut parte cei care au acceptat invitația celor de la Royal Models Agency, ce, împreună cu partenerii locali Primăria Alexandria și Consiliul Local al Tinerilor, au organizat o petrecere extravagantă la Ștrandul Vedea.

Espuma Party este numele evenimentului desfășurat pentru prima dată în Alexandria. Două tunuri de spumă, peste 2000 de litri de spumă, două animatoare, doi animatori, 300 de fluiere, 20 de tricouri cu mesaje haioase, 100 de cd-uri cu muzică, toate acestea au fost ingredientele distracției de care s-au bucurat tinerii.

Atmosfera a fost completată de One Man Show MC Tom Crîngureanu, care are un stil aparte de a genera voie-bună și dispoziție de distracție, căruia i-a stat alături Dj Emil Safta, responsabil cu sunetele ritmice.

Petrecerea a început la ora 14:00, atunci când piscina mică de la ștrand s-a umplut de valurile spumante care au reprezentat factorul principal de bună dispoziție în cadrul petrecerii ce se vrea repetată.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*