liberinteleorman.ro

Espuma Party – prima petrecere cu spumă din Alexandria

4 iunie 2016

Monica Vasilescu

espuma partyMuzică de calitate, concursuri, premii, distracție. De asta au avut parte cei care au acceptat invitația celor de la Royal Models Agency, ce, împreună cu partenerii locali Primăria Alexandria și Consiliul Local al Tinerilor, au organizat o petrecere extravagantă la Ștrandul Vedea.

Espuma Party este numele evenimentului desfășurat pentru prima dată în Alexandria. Două tunuri de spumă, peste 2000 de litri de spumă, două animatoare, doi animatori, 300 de fluiere, 20 de tricouri cu mesaje haioase, 100 de cd-uri cu muzică, toate acestea au fost ingredientele distracției de care s-au bucurat tinerii.

Atmosfera a fost completată de One Man Show MC Tom Crîngureanu, care are un stil aparte de a genera voie-bună și dispoziție de distracție, căruia i-a stat alături Dj Emil Safta, responsabil cu sunetele ritmice.

Petrecerea a început la ora 14:00, atunci când piscina mică de la ștrand s-a umplut de valurile spumante care au reprezentat factorul principal de bună dispoziție în cadrul petrecerii ce se vrea repetată.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Elevii și profesorii de la Liceul Teoretic „Constantin Noica” au serbat Ziua Mediului

Următorul articol

Primarul Gheorghe Budică, amendat pentru nepunerea în aplicare a unei dispoziții

Cele mai recente articole de Actualitate