liberinteleorman.ro

Eric are nevoie în continuare de ajutor

26 ianuarie 2018

Monica Vasilescu

Eric Mitran, un băiețel în vârstă de doi ani, suferă de o boală grea și are nevoie de ajutor. El a fost depistat cu encefalită autoimună și luptă în fiecare clipă pentru supraviețuire. În această luptă, micuțul nu are nevoie doar de resurse interne, ci și materiale, pentru a reuși să facă față tuturor intervențiilor și tratamentelor necesare. De luni bune, de când boala a avansat, Eric a fost purtat prin spitale, a intrat în comă, aparent și-a revenit, dar boala nu l-a părăsit, din contră, starea sa de sănătate a rămas precară și are nevoie în continuare de tratament adecvat. Părinții lui Eric sunt oameni simpli dintr-un sat din Teleorman, Păuleasca, și se străduiesc zilnic să-și vadă copilul bine.

”Vreau să vă anunț că se mai poate dona pentru Eric prin mesaj la 8848 (text Eric) până sâmbătă, 27 ianuarie. Am făcut o nouă comandă pentru imunoglobulina atât de necesară micutului și zilele următoare așteptăm să ajungă. Cum o primim revin cu detalii. Eric parcă merge tot mai înspre bine … zâmbește, ne îmbrățisează, a făcut primii doi pași singur și nu pot decât să mulțumesc Domnului pentru tot ceea ce se întâmplă. Îmi văd copilul renăscând, îmi văd copilul luptând cu atâta îndârjire pentru viața lui și voi, dragii mei, sunteti parte a acestei renașteri… vă mulțumim din suflet! Cu ochii plini de lacrimi de bucurie, vă mulțumim si vă rugăm să fiți în continuare alături de noi. Vă îmbrățișăm tare ”

Pentru Eric, se poate dona și în conturile din afiș.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

DNA crede că inculpata TelDrum vrea să scape de răspunderea penală

Următorul articol

„Bronx”-ul Alexandriei va fi demolat. Romii care locuiesc acolo invocă „ura de rasă”…

Cele mai recente articole de Actualitate