Elevii au adus ”Mirajul Crăciunului” la PNL Alexandria

în Actualitate/Actualitatea politică/Administratie/Diverse/Timp liber

Monica Vasilescu

cocursLa fel ca anul trecut, consilierul local Florin Titirișcă, alături de Organizația de Femei a PNL Alexandria, a îndemnat tinerii să fie creativi și le-a răsplătit imaginația și talentul. În acest sens, a fost organizat concursul de eseuri numit ”Mirajul Crăciunului”, gândit de Organizația de Femei a PNL Alexandria, pentru copiii din municipiu, de la clasa a III-a, până la clasa a XI-a. 15 participanți au dat curs ideii de a-și arăta talentul literar, după cum am aflat de la profesorul Doinița Toma, președintele Organizația de femei a PNL Alexandria și, totodată, președintele Juriului.

Aceasta ne-a spus că recompensele au constat în bani, astfel: Premiul întâi – 200 lei, Premiul doi – 150 lei, Premiul trei – 100 lei, Mențiune – 50 lei, dar și în premii de participare, ne referim aici la o diplomă și la un cadou de la Moș Crăciun. Toate lucrările au fost analizate riguros de Juriul format din: Doinița Toma, Eliza Bouleanu, Tatiana Popescu, Elena Armeanu și Pepino Iordănescu.

În urma deliberării, premiul I a revenit elevei Georgiana Lungu, de la Școala Generală nr. 5, clasa a VIII-a, pe locul II s-a poziționat Miruna Casiana Dumitrașcu, de la Liceul Pedagogic ”Micea Scarlat”, clasa a XI-a, iar locul III a fost ocupat de Augustin Ștefan Zăbavă, elev în clasa a IX-a, la Liceul Pedagogic ”Micea Scarlat”. Au fost acordate și două mențiuni, obținute de Daria Teodora Burtea, elevă în clasa a VII-a la Școala Generală ”Mihai Viteazul„ și de Alexandra Oana Rizea, clasa a IX, la de la Liceul Pedagogic ”Micea Scarlat”.

După ce a înmânat premiile, consilierul local Florin Titirișcă, cel care a susținut financiar concursul, a promis că va continua să sprijine asemenea activități, fiindcă, în Alexandria, sunt foarte mulți copii cu deprinderi în diferite domenii, iar aceștia trebuie identificați, promovați și încurajați.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*