Elegiile iubirii Trupei Arhaic, la Berăria lui Nae

în Cultură

Monica Vasilescu

11896104_673423956126205_6624425042479297851_nDe-o vreme, la Berăria lui Nae se întâlnesc muzica, poezia și sufletele. Decorul este întregit de Trupa Arhaic, înființată de Nicolae Doboş, omul care consideră că folkul este un fel de a vorbi pe limba sufletului românesc.

De două ori pe lună, la Alexandria, Nicușor Lina a făcut loc, în barul său, unui act artistic emoționant, desfășurat într-o seară cu muzică și poezie, aşa cum rar au parte oamenii locului să trăiască.

Vinerea aceasta, pe 21 august, arhaicii – Nicolae Doboș, Sorin Preda și Alex Antonescu – îi așteaptă, din nou, pe iubitorii de frumos, cu alte clipe de muzică autentică, dar și cu un invitat surpriză, intuim, la fel de talentat și apreciat.

Mărturisim că așteptăm cu nerăbdare evenimentul numit ”Elegiile iubirii”, cu momentele sale muzicale, transmise prin toţi porii de membrii originalei trupe care şi-a îndeplinit misiunea şi a câştigat publicul cu mare uşurinţă pentru alte seri memorabile petrecute în compania lirismului, a cântecului şi a poeziei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*