liberinteleorman.ro

Elegiile iubirii Trupei Arhaic, la Berăria lui Nae

15 august 2015
Advertisement

Monica Vasilescu

11896104_673423956126205_6624425042479297851_nDe-o vreme, la Berăria lui Nae se întâlnesc muzica, poezia și sufletele. Decorul este întregit de Trupa Arhaic, înființată de Nicolae Doboş, omul care consideră că folkul este un fel de a vorbi pe limba sufletului românesc.

De două ori pe lună, la Alexandria, Nicușor Lina a făcut loc, în barul său, unui act artistic emoționant, desfășurat într-o seară cu muzică și poezie, aşa cum rar au parte oamenii locului să trăiască.

Vinerea aceasta, pe 21 august, arhaicii – Nicolae Doboș, Sorin Preda și Alex Antonescu – îi așteaptă, din nou, pe iubitorii de frumos, cu alte clipe de muzică autentică, dar și cu un invitat surpriză, intuim, la fel de talentat și apreciat.

Mărturisim că așteptăm cu nerăbdare evenimentul numit ”Elegiile iubirii”, cu momentele sale muzicale, transmise prin toţi porii de membrii originalei trupe care şi-a îndeplinit misiunea şi a câştigat publicul cu mare uşurinţă pentru alte seri memorabile petrecute în compania lirismului, a cântecului şi a poeziei.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Carmen Daniela Dan se simte peste tot…ca la cenaclu

Următorul articol

Credincioșii din Parohia Lada au sărbătorit hramul bisericii și au inaugurat cantina Centrului Social

Cele mai recente articole de Cultură

Ziua Drapelului, la bibliotecă

Advertisement Biblioteca Județeană Marin PredaTeleorman, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, marchează miercuri, 26 iunie 2024, începând cu ora 10.30, Ziua Drapelului național printr-o serie de activități culturale, ateliere de lucru cu copiii asociației DAI O ȘANSĂ la compartimentul împrumut pentru copii și expoziții tematice. Ziua Drapelului Național a fost proclamată prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998, în data de 26 iunie. Culorile drapelului național, roșu, galbenși albastru, sunt aceleași de la Revoluția română din 1848, doar dispunerea, raportul și

Ziua Universală a Iei

Advertisement Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, marchează marți, 25 iunie 2024, începând cu ora 13.00,