liberinteleorman.ro

Electrocasnic cu electrocasnic, lemn cu lemn, ia naștere centrul social de la Lada

4 august 2015
Advertisement

Monica Vasilescu

lada2Florin Danu, părintele paroh de la Parohia Lada, comuna Tătărăștii de Jos, ocrotește, prin intermediul bisericii, copiii credincioși ai satului și vrea să le ofere condiții normale de trai tuturor. În acest sens, domnia sa s-a gândit să pună umărul la înființarea unui centru social, cu cantină, pentru toți aceia care nu au posibilități de a se gospodări civilizat. Zi de zi primește ajutor de la cei cu posibilitatea de a dona și postează pe Facebook faptele întreprinse, făcând dovada generozității fiecăreia dintre persoanele implicate.

ladaPână în prezent, la obiectivul vizat de părintele satului s-a turnat placa și au acoperit totul cu folie, nereușind, deocamdată, să pună acoperișul Centrului Social. Între timp, preotul Florin Danu a utilat cantina cu frigider, aragaz și ladă frigorifică pentru a putea continua demersul de a oferi un prânz cald copiilor, bătrânilor și persoanelor cu nevoi din Parohia Lada.
Pentru a-și putea vedea visul împlinit, părintele are în continuare nevoie de ajutor, deoarece spațiul trebuie utilat cu 20 mese, 100 scaune, tacâmuri, farfurii, fețe de masă și altele necesare.
Campania umanitară rămâne deschisă, oricine putând dona electrocasnice sau alte produse care ar putea fi de folos în realizarea Centrului Social pentru nevoiașii de la Lada.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Actorii Teatrului Național din Sibiu au încântat publicul de la Alexandria cu piesa ”Antisocial”

Următorul articol

Victor Drăgușin și Florin Titirișcă își strigă bogățiile

Cele mai recente articole de Actualitate