El este angajatul Hotelului Turris care știe să „rupă capul” protestatarilor!

în Actualitatea politică/Dezvăluiri

Așa cum am relatat într-una dintre zilele precedente, un angajat al Hotelului Turris, proprietate a familiei Dragnea, l-a amenințat pe singurul protestatar de la Turnu Măgurele, Daniel Tuinete, cu privire la faptul că dacă nu încetează să își arate nemulțumirile în fața afacerii de familie a baronului de Teleorman, i se va „rupe capul”.

Daniel Tuinete

Daniel Tuinete ne-a povestit totul, la câteva zeci de ore după incident și spune că toată scena a fost văzută și de alte persoane care se aflau în zona Hotelului Turris. Motivul pentru care el protesta era acela că îi consideră responsabili de moartea fetelor din Caracal pe cei din „gașca lui Dragnea”.

Totul a început într-o seară când am ieșit să protestez pentru convingerea mea că fetele din Caracal au fost ucise de un sistem construit de Dragnea. Mi-am lăsat rucsacul pe iarbă și un angajat al hotelului a venit să-mi spună că spațiul e al hotelului. Și l-am întrebat de ce e atât de slugarnic și se leagă de oameni pe motive aberante. Omului i se spune Nea Gică. Tot el m-a înjurat și în trecut, împreună cu un altul. L-am întrebat și atunci de ce mă înjură, dar a rămas așa. Acum câteva zile, după ce mi-am pus rucsacul acolo pe iarbă, a venit la mine și mi-a luat rucsacul. I-am zis să mi-l lase acolo și de acolo a început un schimb de replici, eu i-am explicat că am voie să protestez liber și că n-ar trebui să se comporte precum sluga unui pușcăriaș. Apoi a venit cu un furtun cu apă, și sub pretextul că udă gazonul ăla, a pus furtunul cu apă pe mine. A început să mă înjure și atunci m-a amenințat că mă calcă pe cap, că îmi rupe ficații și că să stau liniștit, că până la urmă voi fi prins și mi se va rupe capul. Și a insistat că mă prinde el. Toată scena a fost văzută și de gardianul care păzește hotelul.”, ne-a spus Daniel Tuinete.

Gică Drăgan, sursă foto: Facebook

După mai multe cercetări, am aflat că pe angajatul familiei Dragnea care amenință oamenii pe stradă îl cheamă Gică Drăgan. Potrivit paginii sale personale de Faceboook, omul care amenință protestatarii din Turnu Măgurele cu ruperea capului este membru al unui grup cu denumirea „Alături de Liviu Dragnea” în care fostul lider PSD, actual pușcăriaș este descris în termenii: „Liviu Dragnea is the great freedom fighter, imprisoned by the Marxist-Globalist mafia! Liberty for Liviu!”

Avem convingerea că Gică de la Turris nu înțelege prea bine mesajul de fond al grupului de social-media din care face parte, așa că îi facem, în mod gratuit, traducerea: „Liviu Dragnea este marele luptător pentru libertate, închis de mafia marxist globalistă! Libertate pentru Liviu!” Nu de alta, dar poate în limba română, lui Gică de la Turris îi vine mintea la cap. Gică de la Turris pare să fie un pescar de mare anvergură, pozându-se pe Facebook cu mai mulți pești morți, dar și un mare iubitor al fermelor de vaci. Culmea, toate aceste pasiuni sunt revendicate, la nivel de afaceri, și de familia Dragnea care l-a angajat paznic la Turris. În ciuda acestui fapt, Gică de la Turris se declară pe Facebook bucureștean, ca toți teleormănenii frustrați.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*