liberinteleorman.ro

EGAL PENTRU UNIVERSITATEA ALEXANDRIA LA DEBUTUL ÎN LIGA I DE FOTBAL FEMININ

3 septembrie 2017

Sâmbătă, pe stadionul Municipal din Alexandria, Universitatea Alexandria a primit vizita echipei Vasas Odorheiul Secuiesc, în prima etapă din noul sezon. Scorul s-a terminat la egalitate, 1-1, golul echipei gazdă fiind înscris de Vasile Ana Maria. Jocul a fost unul echilibrat, cu ocazii de ambele părți. Oaspetele au deschis scorul după o eroare în defensiva alexăndrencelor, apoi au ratat o lovitură de la 11 m. Și gazdele au irosit câteva ocazii prin Iulia Săvescu, Andra Olaru și Ana Vasile, însă în a doua repriză au reușit să egaleze, tot din penalty, iar spre final puteau chiar să înscrie golul victoriei.

Jucătoarele trimise în teren de antrenorul Călin Pistolea au fost următoarele: Abalasei, Gologan, Dumitrache, Iorgoni (Necula 65), Boldeiu, Dita, Tudorache, Olaru, Durla (Sandu 35), Savescu, Vasile. Rezerve: Seceanu, Geaptar, Ivan, Pana, Petrisor. Etapa viitoare, Universitatea se va deplasa la Târgu Mureș, în data de 17 septembrie.

 

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

„Hoţii sunt creativi, fii preventiv!” – campanie de prevenire a furturilor din locuinţe

Următorul articol

Timp de trei zile, Teleormanul a devenit capitala muzicii folk

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.