liberinteleorman.ro

„Effective School Management in EU Dimension”

19 octombrie 2015

eleviÎn perioada 20-23 octombrie 2015, Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman este gazda celei de a treia întâlniri transnaționale a proiectului de parteneriat strategic ERASMUS+ – Acţiunea KA2 – parteneriate strategice (Cooperare și inovare pentru Bune practici), cu titlul Effective School Management in EU Dimension, număr de identificare 2014-1-TR-KA201-013209. Proiectul este finanţat de Comisia Europeană prin intermediul Agenţiei Naţionale a Turciei, în cadrul programului ERASMUS+ 2014-2020.

Proiectul se derulează în perioada septembrie 2014 – august 2016 și urmărește cooperarea între 4 regiuni din Europa în scopul dezvoltării de bune practici în domeniul managementului școlar. Instituția coordonatoare a proiectului este Karaman Il Milli Eǧitim Müdürlügü (Turcia), având ca parteneri: Regione Molise (Italia), Regiunea Navarra (Spania) și Inspectoratul Școlar Județean Teleorman (România).

Agenda reuniunii cuprinde: întâlnirea oficială a reprezentanților instituțiilor partenere, vizite în școli (Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” Alexandria, Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu” Alexandria, Școala Gimnazială ”Zaharia Stancu” Roșiori de Vede și Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Roșiori de Vede), ședințe de lucru în care vor fi analizate rezultatele obținute în cadrul proiectului până la acest moment, analiza comparativă a chestionarelor aplicate profesorilor din fiecare dintre cele patru regiuni implicate care vizează schimbul de idei și practici educaționale și manageriale, din perspectiva aspectelor sensibile ale managementului școlar eficient într-o dimensiune europeană.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Casa de Cultură din Videle se va numi Liviu Vasilică

Următorul articol

Cezar Gună, premiul I la Festivalul ”Laleaua de aur”

Cele mai recente articole de Educatie