liberinteleorman.ro

Educație din inimă la Grădinița cu PN Nr. 3 Alexandria

1 noiembrie 2018

Pe 5 octombrie, întreaga lume a sărbătorit Ziua Internațională a Educației. De la mic la mare, cu sau fără ghiozdan în spate, copiii au aflat astăzi de la cadrele didactice și părinți despre educație.

Sub sloganul ”Educam din inima!”, preșcolarii Grădiniței cu PN Nr. 3 Alexandria, coordonați de doamnele educatoare Bulumac Lavinia, Mitrea Ana Maria și Iordan Ionela, au avut parte de o zi specială: peste ei a plouat cu inimioare pline de iubire. Asta pentru că, în cadrul activității practice, grupele mare și mică au realizat un nor pufos din care s-au scuturat nu picături de ploaie, ci tot felul de inimioare colorate. Norul a reprezentat simbolic ”educația”, iar inimioarele colorate iubirea manifestată în actul educativ; pentru că, pe lângă formarea minții, noi dascălii modelăm și sufletul copiilor. Copiii au lipit, au decupat, au colorat, bucurându-se împreună cu doamnele educatoare de produsul muncii lor.

Mânuțele vesele și colorate ale grupei mijlocii ne-au adus și ele aminte că educația trebuie facută cu zâmbet, culoare și emoție. La care trebuie adăugat devotamentul, profesionalismul și iubirea: față de muncă și față de copii!

 

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Polițistul acuzat că l-a apărat pe Dragnea în dosarul Referendumul este noul șef al Poliției Municipale Alexandria

Următorul articol

Cum va spune „Excelentule” PNEUMOFTIZIOLOGIE într-o limbă de circulație internațională?

Cele mai recente articole de Actualitate