Editura Humanitas aduce „Cartea pe roți” în județul fără librării

în Actualitatea politică/Administratie/Cultură

„Cartea pe roți” este o librărie mobilă a Editurii Humanitas, care s-a pus în mișcare cu gândul de a duce cărțile mai aproape de cei care nu au posibilitatea de a achiziționa cărți la ei acasă. Iar județul Teleorman este cunoscut în întreaga țară pentru faptul că nu a reușit să dezvolte o librărie de sine stătătoare, singurele afaceri de acest fel din județ fiind papetăriile (locuri în care se vând atât cărți, cât și articole de birotică, icoane, haine sau rechizite școlare).

După o primă oprire a Librăriei Humanitas „Cartea pe Roți” în Teleorman, în localitatea Scrioaștea, marcând astfel activitatea lui Relu Voicu, cel care a venit un ineditul concept al cărților pe uliță, în săptămâna 14-18 septembrie, „Cartea pe Roți” se va plimba prin Teleorman.

„Luni, pe 14 septembrie ne găsiți în Alexandria (pe str. Carpați, în fața Colegiului Național Alexandru Ioan Cuza). Marți, 15 septembrie, caravana noastră oprește în Zimnicea (în parcul din oraș), iar o zi mai târziu în Turnu Măgurele (în Parcul Municipal). Joi, 17 septembrie, vom fi în Caracal (la Liceul Teoretic M. Viteazul, pe str. Bicaz nr. 1B), iar finalul săptămânii ne găsește la Drăgășani, lângă Primărie. Vă așteptăm în fiecare zi între orele 10:00-16:00 cu o ofertă extinsă de carte pentru toate vârstele. Poate fi regăsită astfel experiența care devine reflex și răsfăț într-o librărie cu care ne-am obișnuit. O așezare logică a cărților, care ne ajută să ne orientăm imediat spre zona de noutăți, spre romanele premiate recent, cărțile pentru copii și cele de science fiction, istorie, filozofie, spiritualitate sau știință.”, transmite Editura Humanitas într-un comunicat.

„Cartea pe roți“ este o autorulotă încăpătoare, care are pe rafturi o selecție de câteva mii de titluri de la cele mai importante edituri.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*