liberinteleorman.ro

Ediția a V-a a taberei internaționale de pictură în aer liber – Nenciulești 2022

25 mai 2022

În comuna Nenciulești se deschide, joi, a V-a ediție a taberei internaționale de pictură în aer liber, urmată de vernisarea unei expoziții de pictură. Tudor Șerbănescu – cel care este curatorul taberei, pictor şi grafician, preşedinte al Asociaţiei Centro Pro Arte Contemporane Alexandria a organizat și în acest an evenimentul de excepţie care marchează partea mai puțin promovată a culturii: pictura.

Joi, 26 mai, va avea loc deschiderea Taberei internaționale de pictură în aer liber. Vor participa artiști din Bulgaria, Italia, Turcia, Moldova și România. Expoziția se va desfășura în perioada 26 mai – 2 iunie.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

ITM, acțiune pentru prevenirea îmbolnăvirilor profesionale determinate de stresul profesional

Următorul articol

Fondurile de investiții se axează pe igaming în 2022?

Cele mai recente articole de Cultură

Ziua Drapelului, la bibliotecă

Biblioteca Județeană Marin PredaTeleorman, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, marchează miercuri, 26 iunie 2024, începând cu ora 10.30, Ziua Drapelului național printr-o serie de activități culturale, ateliere de lucru cu copiii asociației DAI O ȘANSĂ la compartimentul împrumut pentru copii și expoziții tematice. Ziua Drapelului Național a fost proclamată prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998, în data de 26 iunie. Culorile drapelului național, roșu, galbenși albastru, sunt aceleași de la Revoluția română din 1848, doar dispunerea, raportul și intensitatea culorilor diferă.

Ziua Universală a Iei

Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, marchează marți, 25 iunie 2024, începând cu ora 13.00, la