Echipa Universitatea Alexandria, o nouă victorie

în Actualitate

Duminică, pe terenul din localitatea Buzescu, echipa Universitatea Alexandria a întâlnit echipa ACS Fotbal Feminin Baia Mare, pe care a învins-o cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Elena Frîncu în minutul 80. După această victorie formația din Alexandria își consolidează primul loc în Play-out-ul Ligii I de fotbal feminin, cu un număr de 23 de puncte, la două puncte în fața echipei Fair-play București.

Sportivele care au evoluat în partida de ieri: Andreea Pencea, Roxana Șerban (Mădălina Radu 70), Oana Dumitrache, Iulia Iorgoni, Ana Maria Boldeiu, Claudia Pană, Cristina Tudorache, Alexandra Nica, Andra Olaru, Iulia Săvescu și Elena Frîncu. Rezerve neutilizate: Otilia Durlă și Carmen Trifu.

Următorul meci îl vor disputa miercuri, tot la Buzescu, împotriva echipei Universitatea Olimpia Cluj-Napoca, într-un joc contând pentru sferturile Cupei României.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*