Echipa de minivolei a CSS Alexandria, în primele opt echipe din țară, la turneul final național

în Sport

La sfârșitul săptămânii trecute, în perioada 30 martie – 01 aprilie, s-a desfășurat, la Mioveni, turneul semifinal național de minivolei feminin. Echipa de minivolei a CSS Alexandria, formată din Simion Andreea, Stochițoiu Denisa, Badea Diana, Militaru Iulia, Bojă Carlota, Botorogeanu Anamaria, Ciobanu Mihaela, Iordan Mihaela și Ciobanu Anca, în frunte cu antrenorul Găvănescu Adrian, s-a calificat, în primele opt cele mai bune echipe din țară, la turneul final național.

Fiind în grupă cu Dinamo București, CSM A București, CS Dacia Mioveni, CSS Bacău și ACS Axiopolis Sport Cernavodă, fetele noastre au reușit să se califice la acest turneu final cu patru victorii și doar o înfrângere în fața echipei CSM A București, reușind să învingă și pe campioana Bucureștiului, Dinamo București.

Trebuie menționat că aceeași echipă a obținut locul al-III-lea și la Campionatul Municipal de Volei – Minivolei Feminin, organizat de Asociația Municipală de Volei București. Primele două locuri ale acestui campionat au fost ocupate de echipele Dinamo București, locul I, si CSM A București, locul al-II-lea. Finala acestei competiții desfășurându-se cu doar o săptămână în urmă (23 -25 martie2018), echipa noastră având adversare pe Dinamo București, CSM A București, CSM Majer București, Constructorul București și ASSG Mexic Buburești.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*