liberinteleorman.ro

Echipa de minivolei a CSS Alexandria, în primele opt echipe din țară, la turneul final național

4 aprilie 2018

La sfârșitul săptămânii trecute, în perioada 30 martie – 01 aprilie, s-a desfășurat, la Mioveni, turneul semifinal național de minivolei feminin. Echipa de minivolei a CSS Alexandria, formată din Simion Andreea, Stochițoiu Denisa, Badea Diana, Militaru Iulia, Bojă Carlota, Botorogeanu Anamaria, Ciobanu Mihaela, Iordan Mihaela și Ciobanu Anca, în frunte cu antrenorul Găvănescu Adrian, s-a calificat, în primele opt cele mai bune echipe din țară, la turneul final național.

Fiind în grupă cu Dinamo București, CSM A București, CS Dacia Mioveni, CSS Bacău și ACS Axiopolis Sport Cernavodă, fetele noastre au reușit să se califice la acest turneu final cu patru victorii și doar o înfrângere în fața echipei CSM A București, reușind să învingă și pe campioana Bucureștiului, Dinamo București.

Trebuie menționat că aceeași echipă a obținut locul al-III-lea și la Campionatul Municipal de Volei – Minivolei Feminin, organizat de Asociația Municipală de Volei București. Primele două locuri ale acestui campionat au fost ocupate de echipele Dinamo București, locul I, si CSM A București, locul al-II-lea. Finala acestei competiții desfășurându-se cu doar o săptămână în urmă (23 -25 martie2018), echipa noastră având adversare pe Dinamo București, CSM A București, CSM Majer București, Constructorul București și ASSG Mexic Buburești.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Romică Părpălea a confirmat, la DNA, dezvăluirile ziarului Liber în Teleorman

Următorul articol

Pentru al doilea an consecutiv, Daria Burtea, prima pe țară la olimpiada de franceză

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.