Echipa de handbal masculin din Alexandria va juca în Liga Zimbrilor pentru prima dată

în Actualitate/Sport

CSM Alexandria a jucat, sâmbătă, semifinalele Diviziei A de handbal masculin, în urma cărora au fost decise cele două echipe care au promovat direct în Liga Zimbrilor. Echipa din Alexandria s-a calificat alături de Szejke Odorheiu Secuiesc, la Turneul Final al Diviziei A la handbal masculin, desfășurat la Sf. Gheorghe.

În meciul decisiv, CSM Alexandria a întâlnit U Cluj și a câștigat cu scor 30-25, urmând a juca, din toamnă, pentru prima dată în Liga națională.

Pentru Alexandria au intrat în teren: Coveianu, Staicu – Voicu 7, L. Nițu 6, Dobrincu 5, Costea 4, Hoinaru 3, Chiorean 3, Stoian 2, Bragadireanu, Ionescu, R. Nițu, Manole, Grosu. Liviu Candidatu este antrenorul care a dus formațiunea teleormăneană în primul eșalon al handbalului masculin: Liga Zimbrilor.

Odată cu promovarea băieților de la CSM Alexandria, capitala Teleormanului a mai câștigat o echipă importantă în prima ligă a unei competiții, acolo unde stau de bună vreme CSBT Alexandria la baschet feminin și Universitatea Alexandria la fotbal feminin.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*