Echipa de handbal masculin din Alexandria va juca în Liga Zimbrilor pentru prima dată

în Actualitate/Sport

CSM Alexandria a jucat, sâmbătă, semifinalele Diviziei A de handbal masculin, în urma cărora au fost decise cele două echipe care au promovat direct în Liga Zimbrilor. Echipa din Alexandria s-a calificat alături de Szejke Odorheiu Secuiesc, la Turneul Final al Diviziei A la handbal masculin, desfășurat la Sf. Gheorghe.

În meciul decisiv, CSM Alexandria a întâlnit U Cluj și a câștigat cu scor 30-25, urmând a juca, din toamnă, pentru prima dată în Liga națională.

Pentru Alexandria au intrat în teren: Coveianu, Staicu – Voicu 7, L. Nițu 6, Dobrincu 5, Costea 4, Hoinaru 3, Chiorean 3, Stoian 2, Bragadireanu, Ionescu, R. Nițu, Manole, Grosu. Liviu Candidatu este antrenorul care a dus formațiunea teleormăneană în primul eșalon al handbalului masculin: Liga Zimbrilor.

Odată cu promovarea băieților de la CSM Alexandria, capitala Teleormanului a mai câștigat o echipă importantă în prima ligă a unei competiții, acolo unde stau de bună vreme CSBT Alexandria la baschet feminin și Universitatea Alexandria la fotbal feminin.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*