liberinteleorman.ro

Echipa de baschet a Clubului Sportiv Teleorman a început pregătirea

26 august 2015

Monica Vasilescu

cstEchipa de baschet a Clubului Sportiv Teleorman, pregătită de profesorul Toma Vrânceanu, a început pregătirea. Fetele, mai voioase ca oricând, au avut antrenament la sala Polivalentă din Alexandria, în formație aproape completă, lipsind doar câteva jucătoare.

Ele se pregătesc intens pentru următoarele meciuri și, alături de un antrenor care se implică conștiincios pentru a le crea premise favorabile, aduc semnale de bine înspre baschetul feminin de viitor în Teleorman.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

3 Comments

  1. Dragă Monica, trecand peste faptul că e un plus că se promovează mediatic o echipă de junioare, astept 2-3 vorbe și despre echipele fanion ale județului de baschet junioare ale CSS Alexandria, multiple campioane naționale. Plus echipa de senioare din LNBF! :))

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Adrian Simionescu: ”Nu am fost pasionat de politică niciodată. Baschetul este cea mai mare plăcere pe care am avut-o în viața asta!”

Următorul articol

Cristi Barbu s-a retras din cursa pentru Consiliul Județean Teleorman. Noul său obiectiv: reorganizarea partidului și pregătirea alegerilor

Cele mai recente articole de Sport