Echipa de aur a Școlii Gimnaziale “Mihai Viteazul”, pregătită de profesorul Cristea Armeanu, a obținut toate premiile I la fizică

în Actualitate/Educatie

Monica Vasilescu

Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul” din Alexandria, cunoscută ca fiind una dintre cele mai bune unități de învățământ din Teleorman, continuă să păstreze stindardul și să obțină premii importante la concursurile interșcolare. Ca atare, la olimpiada județeană de fizică, desfășurată sâmbăta trecută, echipa de aur a școlii, pregătită de profesorul Cristea Armeanu, a obținut toate premiile I la disciplina fizică, calificându-se la etapa națională. Trei elevi de gimnaziu – Bălăceanu Eduard (clasa a VI-a), Şovei Andreea (clasa a VII-a) și Ciocoiu Diana (clasa a VIII-a) – au obținut punctajul cel mai mare la știinţa care se ocupă cu studiul proprietăţilor şi al structurii materiei, concurând, astfel, pentru faza pe țară.

Rezultatele bune nu au surprins pe nimeni, cunoscându-i palmaresul profesorului Cristea Armeanu, dascal cu dăruire care reprezintă județul în fiecare an la faza națională. O mică diferență față de anii trecuți ar fi aceea că de această dată Cristea Armeanu ”a luat tot”, adică toți copiii calificați sunt elevi ai Școlii ,,Mihai Viteazul” și, mai mult, elevi pregătiți de către domnia sa. În această perioadă profesorul asigură interimar conducerea școlii, până la organizarea unui nou concurs de directori, și ar putea fi un imbold pentru unii colegi de breaslă astfel încât Teleormanul să ocupe un loc onorabil la examenele naționale la care județul nostru nu a stat prea bine în ultimii ani.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*