liberinteleorman.ro

Echipa de aur a Școlii Gimnaziale „Mihai Viteazul”, pregătită de profesorul Cristea Armeanu, a obținut toate premiile I la fizică

4 martie 2017

Monica Vasilescu

Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul” din Alexandria, cunoscută ca fiind una dintre cele mai bune unități de învățământ din Teleorman, continuă să păstreze stindardul și să obțină premii importante la concursurile interșcolare. Ca atare, la olimpiada județeană de fizică, desfășurată sâmbăta trecută, echipa de aur a școlii, pregătită de profesorul Cristea Armeanu, a obținut toate premiile I la disciplina fizică, calificându-se la etapa națională. Trei elevi de gimnaziu – Bălăceanu Eduard (clasa a VI-a), Şovei Andreea (clasa a VII-a) și Ciocoiu Diana (clasa a VIII-a) – au obținut punctajul cel mai mare la știinţa care se ocupă cu studiul proprietăţilor şi al structurii materiei, concurând, astfel, pentru faza pe țară.

Rezultatele bune nu au surprins pe nimeni, cunoscându-i palmaresul profesorului Cristea Armeanu, dascal cu dăruire care reprezintă județul în fiecare an la faza națională. O mică diferență față de anii trecuți ar fi aceea că de această dată Cristea Armeanu ”a luat tot”, adică toți copiii calificați sunt elevi ai Școlii ,,Mihai Viteazul” și, mai mult, elevi pregătiți de către domnia sa. În această perioadă profesorul asigură interimar conducerea școlii, până la organizarea unui nou concurs de directori, și ar putea fi un imbold pentru unii colegi de breaslă astfel încât Teleormanul să ocupe un loc onorabil la examenele naționale la care județul nostru nu a stat prea bine în ultimii ani.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Cum ții o instituție în teroare de grija lui Liviu Dragnea? – Mărturii din infernul DGASPC Teleorman: „Eram conștienți de faptul că vom fi făcuți răspunzători de neregulile altora”

Următorul articol

După ce a cucerit Berlinul, actorul alexăndrean Mircea Postelnicu visează și un teatru în Teleorman – “Ne dorim și sperăm ca la un moment dat să existe în Alexandria un spațiu cultural în care să ne putem manifesta…”

Cele mai recente articole de Actualitate