liberinteleorman.ro

E nevoie de donatori de sânge în Teleorman

28 octombrie 2017

Centrul de Transfuzie Sanguină Teleorman, în colaborare cu Spitalul Județean de Urgență Alexandria, lansează un apel de solidaritate umană, încurajând populaţia să doneze voluntar sânge.

Obiectivele principale ale acestei campanii sunt acelea de a informa populaţia cu privire la importanţa existenţei unei rezerve de sânge pentru spitalele din judeţul nostru, cât şi conştientizarea şi sensibilizarea populaţiei asupra actului de donare de sânge. Este necesar să se înţeleagă că acest produs biologic nu are un preţ, iar dăruirea lui (prin actul donării) va veni în sprijinul sistemului medical, în vederea salvării multor vieţi omeneşti.

În data de 1 noimbrie 2017, în incinta Spitalului Județean, începând cu ora 8.30, doritorii sunt așteptați pentru a dona sânge. Cele două instituții nu se află la prima colaborare. La prima campanie de acest fel, care a avut loc în urmă cu două săptămâni, au fost 17 donatori, marea lor majoritate fiind angajații unității sanitare, dar și aparținătorii pacienților internați la Spitalul Județean Alexandria.

Nu uita SÂNGELE TĂU POATE SALVA O VIAȚĂ!

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

De ziua ta, Iubit Conducător…

Următorul articol

Primarul Budică crede că libertatea de exprimare e o forță ocultă. În cazul acesta, și dreptul său la replică e cel puțin opac…

Cele mai recente articole de Actualitate