liberinteleorman.ro

După tentativa de incendiere, caravana cu mesaje anti-PSD de la Roșiorii de Vede s-a evaporat. Proprietarul a chemat poliția.

Advertisement

În urmă cu trei săptămâni, în fața Primăriei Roșiorii de Vede a fost parcată o mașină pe care erau lipite mai multe mesaje anti-PSD. Fenomenul a atras atenția publicului, care a simțit că, într-un fel, oamenii din Teleorman încep să prindă curaj. Ei bine, gestul proprietarului mașinii parcate nu a rămas netaxat, căci în județul lui Dragnea nu-ți exprimi liber opinia fără să plătești un preț uriaș. Primul eveniment s-a petrecut în urmă cu două seri, când un tânăr cu fața acoperită a încercat să incendieze mașina, dând foc unora dintre pancarte. Norocul a făcut ca un pompier să se afle în zonă și a stins flăcările înainte ca ele să devină periculoase. Al doilea eveniment s-a petrecut noaptea trecută, când mașina, pur și simplu, a dispărut.

Proprietarul a sunat la poliție și câteva echipaje au venit la fața locului, pentru a găsi urme ale furtului și pentru a identifica făptuitorii. În prezent se fac cercetări, dar autorul protestului inedit crede că în spatele furtului s-ar afla „oamenii lui Dragnea”, care au prins din nou curaj. Omul care a inițiat această formă de protest a anunțat că nu se va opri nici așa și că va găsi o altă mașină pe care să lipească parcartele anti-PSD.

Azi dimineață mi-am dat seama că a dispărut caravana. Mă duceam să fac o pancartă nouă. Când colo, nu mai era nimic. Nici restul pancartelor, nici caravana. Eu cred că oamenii lui Dragnea au prins curaj și au zis că nu pot eu să îmi fac de cap. Oricum, dacă ei cred că așa mă pot opri…. greșesc. Eu o să găsesc altă mașină și fac același lucru. Am sunat la poliție și au venit câteva echipaje să cerceteze ce s-a întâmplat.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Și primarul de la Zimnicea e zugrăvit între sfinți

Următorul articol

Începe judecata în dosarul Belina

Cele mai recente articole de Actualitatea politică