liberinteleorman.ro

După ce a gazat copii în Piața Victoriei, Carmen Dan zâmbește pentru pace

Advertisement

Sunt puține demonstrațiile de ipocrizie care să poată depăși potențialul celor pe care Carmen Dan, fost ministru de interne al României, care a gazat copii și bătrâni în Piața Victoriei pe 10 august, le face cât de frecvent poate pe rețelele de socializare. Și cea mai nouă dintre ele, de data aceasta dusă până la absurd, este actualizarea fotografiei de profil de pe pagina de socializare a fostului ministru, însoțită de următoarea descriere: „Pacea începe cu un zâmbet”. Cuvintele nu-i aparțin celei care își împărțea pe vremuri apartamentul de serviciu cu Dragnea, ci Maicii Tereza.

Unii dintre cei care încă nu au fost blocați pe pagina de socializare a lui Carmen Dan au cerut unele clarificări privind legătura dintre ministrul care a gazat copii și Maica Tereza, dar n-au primit niciun răspuns. Restul comentariilor sunt apreciative și chiar de dragoste, audiența paginii fiind riguros selectată, astfel încât foarte mulți dintre contestatari nu mai au posibilitatea de a se exprima liber în spațiul virtual al blondei lui Dragnea.

În acest moment, Carmen Dan e senator în Parlamentul României și conduce o mașină pe care salariul său lunar nu o poate acoperi.

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Primarul Alexandriei umflă conturile prietenilor: sarmale de 26.000 lei vor fi împărțite la Mica Unire

Următorul articol

Iulian Ianculescu, responsabil pentru dezastrul produs de pesta porcină în Teleorman, pleacă în sfârșit de la Direcția Sanitar Veterinară!

Cele mai recente articole de Actualitatea politică