liberinteleorman.ro

Dumitru Goldbach și-a anunțat candidatura la Primăria Alexandria din partea Pro-România: „Nu e plăcut să te lupți la Alexandria și știm foarte bine cu cine”

11 ianuarie 2020

Primul politician din Teleorman care și-a anunțat deja candidatura la alegerile locale din vara acestui an este Dumitru Goldbach, actualmente președinte al filialei județene a partidului Pro-România. Goldbach are deja experiență în domeniul candidaturilor la primărie, acesta încercând și la alegerile locale din 2016 să-și demonstreze calitățile de politician, însă din partea Partidului România Unită. Ulterior a încercat să facă politică de pe frontul liberal și, în cele din urmă, s-a regăsit în partidul fondat de Victor Ponta.

În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc vineri, 10 ianuarie, la sediul Pro-România din Teleorman, Dumitru Goldbach s-a prezentat cu mai mulți potențiali candidați la funcțiile de primar ale unor localități din județ și a spus că el însuși va candida la Primăria Alexandria, dar nu cu entuziasm, ci doar pentru că este președintele partidului și trebuie să se sacrifice pentru un scor mai bun.

Prea multe nu reușim să vă spunem acum, fiindcă vrem să fie un proces transparent de selecție. Voi candida eu, pentru că trebuie să candidez, știu ce presupune. Dacă nu eram coordonator și președintele acestui partid, credeți-mă că nu aș mai fi candidat vreodată, fiindcă nu e plăcut să te lupți la Alexandria și știm foarte bine cu cine, dar ca să putem crește scorul partidului, nu-mi place asta cu sacrificatul, dar în fine, cred că e normal să candidez.”, a declarat Goldbach în conferința de presă.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Iulian Ianculescu, responsabil pentru dezastrul produs de pesta porcină în Teleorman, pleacă în sfârșit de la Direcția Sanitar Veterinară!

Următorul articol

Minciuni în rafală la Înalta Curte: Dragnea susține că nu le-a cunoscut pe angajatele fictive

Cele mai recente articole de Actualitatea politică