Dumitru Goldbach și-a anunțat candidatura la Primăria Alexandria din partea Pro-România: „Nu e plăcut să te lupți la Alexandria și știm foarte bine cu cine”

în Actualitatea politică

Primul politician din Teleorman care și-a anunțat deja candidatura la alegerile locale din vara acestui an este Dumitru Goldbach, actualmente președinte al filialei județene a partidului Pro-România. Goldbach are deja experiență în domeniul candidaturilor la primărie, acesta încercând și la alegerile locale din 2016 să-și demonstreze calitățile de politician, însă din partea Partidului România Unită. Ulterior a încercat să facă politică de pe frontul liberal și, în cele din urmă, s-a regăsit în partidul fondat de Victor Ponta.

În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc vineri, 10 ianuarie, la sediul Pro-România din Teleorman, Dumitru Goldbach s-a prezentat cu mai mulți potențiali candidați la funcțiile de primar ale unor localități din județ și a spus că el însuși va candida la Primăria Alexandria, dar nu cu entuziasm, ci doar pentru că este președintele partidului și trebuie să se sacrifice pentru un scor mai bun.

Prea multe nu reușim să vă spunem acum, fiindcă vrem să fie un proces transparent de selecție. Voi candida eu, pentru că trebuie să candidez, știu ce presupune. Dacă nu eram coordonator și președintele acestui partid, credeți-mă că nu aș mai fi candidat vreodată, fiindcă nu e plăcut să te lupți la Alexandria și știm foarte bine cu cine, dar ca să putem crește scorul partidului, nu-mi place asta cu sacrificatul, dar în fine, cred că e normal să candidez.”, a declarat Goldbach în conferința de presă.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*