Dumitru Goldbach: ”Efectiv, am ajuns în Teleorman să nu mai avem cui să ne plângem”

în Actualitate/Actualitatea politică/Politica altfel/Utile

Ai lui Ponta se mișcă prin Teleorman. PRO România, partid condus de Dumitru Goldbach în județ, își face simțită prezența tot mai mult, fiind în căutare de electorat, dar și de membri. Au găsit vreo 800 la Teleorman, după cum a spus președintele filialei județene într-o conferință de presă, având, în prezent 64 de organizații. Așa cum era de așteptat în județul cu aer comunist, PRO-ul are piedici din partea celor care, nu de mult, erau conduși de Victor Ponta (care ne va face o vizită, în Teleorman, peste aproximativ două săptămâni). Cu toate acestea, noul partid primește pesediști în grup, dacă au aceleași credințe, că problema PSD-ului, în opinia lui Goldbah cel puțin, ar fi aceea că sunt puse ciurucuri în funcții publice, nu oameni de valoare. Și că sunt infractori, mai completăm noi. Coordonatorul Pro România Teleorman a mai spus că guvernanții se folosesc de bugetele consiliilor județene pentru a șantaja primarii, spunându-le că le vor da bani după 26 mai.

”Cei care nu vor atinge targetul cerut de partidul unic nu vor primi bani, acest lucru demonstrând că actuala guvernare uită că acei bani sunt publici, nu ai lor, de la saltea, de acasă. Sunt primari de la PSD și de la PNL care, mai pe față, mai pe furiș, ne sprijină sau ne simpatizează. Ei au simțit comportamentul celor de la guvernare, mai ales că în sondajele reale nu stau bine. Ei sunt disperați, au niște rezultate dezastruoase în sondaje și singura variantă care le-a rămas rămâne șantajul. Bineînțeles, și celelalte practici pe care le cunoaștem, care s-au inventat în Teleorman, de către partidele consacrate”.

Dumitru a mai spus că unii oameni din Pro România au avut de suferit la locul de muncă, au primit amenințări, au avut pană la mașină etc: ”Cui să ne plângem în Teleorman? Eu vă dau două exemple personale. Am candidat la alegerile locale din 2016. M-am dus să mă votez și nu mă regăseam pe buletinul de vot. Am făcut plângere la Poliție. Au venit televiziuni, autorități… ați mai auzit ceva după tot tam-tam-ul ăla? Al doilea exemplu. Am fost în zona Drăcșenei. În campanie, preasfinția sa, părintele satului, împărțea varză enoriașilor. Am filmat, am făcut plângere la Poliție, i-au făcut dosar penal… s-a mai auzit ceva? Efectiv, am ajuns în Teleorman să nu mai avem cui să ne plângem”, a spus Dumitru Goldbach.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

3 Comments

  1. Cum adica „S-a mai auzit ceva?” ? Daca faci o plangere, o urmaresti si afli cum s-a solutionat. Cine sa faca asta in locul celui care a facut-o?

  2. Dumitru un păcălici în slujba lui panagoret la Valahia, universitatea de renume mondial. Sa ne mai lase cu vrăjeală, ca rămâne fără job, dacă se supăra stăpâna lui.

  3. La al catelea partid esti? Mai ai tupeu sa pomenești de alegerile locale din 2016 cand nu ai stiut suprafața orașului al cărui primar vroiai să devii?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*