Duminică – Teatru la Cinema în Alexandria

în Actualitate/Cultură

 Teatru la Cinema™ este un proiect cultural ce facilitează accesul publicului larg la spectacole de teatru organizate în sălile cinematografelor situate în mari centre comerciale.
 Alexandria este al șaselea oraș din rețeaua “Teatru la Cinema”, după București, Buzău, Focșani, Ploiești și Pitești.
 Spectacolele din Alexandria vor avea loc la cinematograful Happy Cinema din centrul comercial Winmarkt Alexandria, reprezentând a 13-a locație “Teatru la Cinema”.

Vești bune pentru amatorii de teatru din Alexandria, care vor putea vedea, începând de duminică, 9 decembrie, spectacole de teatru live aflate în portofoliul proiectului cultural “Teatru la Cinema”. Reprezentațiile, susținute de actori profesioniști, vor avea loc la cinematograful Happy Cinema din centrul comercial Winmarkt Alexandria.
Teatru la Cinema™ este un proiect cultural ce facilitează accesul publicului larg la spectacole de teatru organizate în sălile cinematografelor situate în mari centre
comerciale din capitală și din țară. Alexandria devine astfel al șaselea oraș din
rețeaua “Teatru la Cinema”, după București, Buzău, Focșani, Ploiești și Pitești.
“Încă de când am lansat proiectul <<Teatru la Cinema>>, în anul 2015, ne-am dorit să aducem spectacolele cât mai aproape de public. Faptul că ne extindem în al șaselea oraș și că jucăm, în prezent, într-un număr total de 13 cinematografe din mari centre comerciale, arată că exista o nevoie reală pentru un acces mai ușor la teatru, în rândul amatorilor de cultură. Sperăm că publicul din Alexandria se va bucura, la rândul său, de spectacolele pe care le propunem și ne va răsplăti cu săli mereu pline”, a declarat Mihai Penișoară, fondatorul proiectului “Teatru la Cinema”.
Primele reprezentații programate la Teatru la Cinema din Winmarkt Alexandria
sunt dedicate copiilor, fiind vorba despre spectacole de teatru interactiv și cu păpuși.
Astfel, micii spectatori și părinții lor sunt așteptați la “Ursul păcălit de vulpe” pe 9
decembrie și la “Aventurile lui Pingolino” pe 16 decembrie.
Biletele costă 25 de lei pentru adulți și 15 lei pentru copii și pot fi cumpărate de la
casa de bilete a Happy Cinema sau prin intermediul site-ului www.teatrulacinema.ro, unde găsiți mai multe informații despre spectacole.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*