liberinteleorman.ro

Drumuri naționale și județene închise în Teleorman

27 februarie 2018

Situația de dimineață a tronsoanelor de drumuri naționale și județene închise, se prezintă astfel, potrivit ISU Teleorman: – DN65E: Bogdana – Broșteanca – Urluiu; – DN65A: Turnu Măgurele – Roșiorii de Vede; – DN 51: Zimnicea – Izvoarele; – DJ504: Cernetu – Alexandria – Lăceni; – DJ506A: Răsmirești – Purani; – DJ506: Beiu – Cervenia; – DJ612A: Roșiorii de Vede – Balta Sărată – Plopii Slăvitești; – DJ 506B: Smârdioasa – Izvoarele;– DJ503: Videle – Poeni (se circulă pe un fir, în zona localității Baciu, pe o lungime de 1,5 km); – DJ601B: Blejești – Cosmești – Siliștea; – DJ601F: Coșoteni – Nenciulești; DJ 679B: Stejaru spre Văleni (jud. Olt); – DJ 503: Botoroaga – Moșteni (se intervine pentru deblocare cu utilajele de deszăpezire)

De ieri, la punctele de trecere a frontierei de pe raza orașului Zimnicea și municipiului Turnu Măgurele, din cauza vântului puternic, circulația cu bacul a fost sistată. În ceea ce privește alimentarea cu energie electrică, operatorul de ditribuție a informat că la nivelul județului Teleorman nu sunt probleme, defecțiunile apărute în cursul de ieri fiind remediate rapid de cele 16 echipe de intervenție.

 

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Cod roșu de impostură la TelDrum! Au contract pentru deszăpezire de 96 milioane lei, iar drumurile Teleormanului sunt pline de nămeți

Următorul articol

Cursurile școlare s-au suspendat până la sfârșitul săptămânii în Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitate