liberinteleorman.ro

Drumul pesediștilor din Teleorman către miting trece pe la micii de la Mihăilești

Monica Vasilescu

”Din convingere”, după cum a declarat șeful PSD Teleorman – Adrian Gâdea, peste 10.000 de teleormăneni vor să participe, sâmbătă, la mitingul organizat de partidul aflat la guvernare. Abuzurile li se par și lor evidente și, cum toate instituțiile importante le aparțin, s-au gândit să-și strige nemulțumirile în Piața Victoriei. Și presa din afară a observat absurdul situației, dar când la cârmă e unul precum Liviu Dragnea, care și-a mai dat jos două guverne într-un an, absurditățile devin condiții umane.

Așadar, încolonați în mașinile personale, cu bani de combustibil de la consilierii locali și județeni ai PSD, 10.000 de telormăneni vor lăsa la o parte treburile proprii și se vor ocupa de cele ale partidului unic, pentru a fi în post de aplaudaci. La ședința internă, s-a stabilit că vor merge și angajații primăriilor (pentru că nu prea s-au găsit cetățeni fraieri), sub presiunea că urmează restructurări și, desigur, evaluarea nu se face pe competență, ci pe treaba la partid, chiar dacă treaba asta are un scop ridicol. În drumul lor către capitală, ne-a șoptit un organizator pesedist la cap, convoiul se va opri pe la Mihăilești, acolo unde se spune că sunt cei mai buni mici. După masă, vor fi gata să reducă democrația și să asculte discursurile condamnaților și ale viitorilor condamnați din fruntea partidului și a țării. Și apoi vom putea spune cum conducerea județului nostru s-a mobilizat exemplar, acțiunea fiind una de succes, încununată cu participarea cuplului de comici ai scenei politice teleormănene, Liviu și Viorica. Tandemul format, bineînțeles, din ”privelegiați” (am respectat vorbirea stabilită de Înălțimea Sa Prim Ministrul Țării) se va remarca prin dexteritate maximă în folosirea cuvintelor și sunetelor ascuțite, precum mințile lor. Ei vor cere grăbirea procedurilor de ciordeală organizată, îndemnând la punerea în practică a planului multilateral de deturnare de fonduri, trucare de licitații și alte fraude. Spre sfârșit, tovarășii vor urmări un program neartistic oferit în cinstea oaspeților, care au participat la protest din convingere… pentru mici.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Victor Drăgușin & gașca și-au luat apartamente la capitală

Următorul articol

Proiect educațional pentru reducerea și prevenirea abandonului școlar

Cele mai recente articole de Actualitate

DREPT LA REPLICĂ – De ce au fost sparte țevile de gaz în Alexandria

DREPT LA REPLICĂ cu privire la articolul “Doreii lui Drăgușin au spart două țevi de gaze îndouă zile”, publicat pe site-ul https://liberinteleorman.ro Având în vedere articolul ”Doreii lui Drăgușin au spart două țevide gaze în două zile”, publicat pe site-ul liberinteleorman.ro, în data de 19.06.2024, pentru corecta informare a cetățenilor, vă rugăm să publicați, în aceleași condiții, următoarele precizări: – în timpul execuției lucrărilor pentru realizarea obiectivului de investiții ”Reabilitarea și modernizarea rețelei stradale din municipiulAlexandria: str. Negru Vodă, str. Cuza Vodă tronson 2, str. Libertățiitronson 1, str. Libertății tronson 5, str. București, str. Dunării, str. Av. Alexandru Colfescu, str. Constantin Brâncoveanu, str. Agricultori, str. Victor Antonescu”, potrivit contractului aflat în derulare cu S.C. Administrația Străzilor, Construcții Edilitare S.R.L., societate aflată însubordinea Consiliului Local