Drumul de la coafor în biroul lui Dragnea e scurt dacă te ajută… faţa

în Actualitatea politică

silvia-stan-2Carmen Dumitrescu

O investigaţie simplă a conturilor de Facebook ale politicienilor poate scoate la iveală, uneori, surprize considerabile. Pe lângă faptul că mulţi dintre oamenii politici au amantele la loc de cinste în lista de prieteni de pe Facebook, putem constata şi reţeaua de relaţii, pile şi cunoştinţe care a determinat  şi determină angajări în posturi cheie, la cel mai înalt nivel la care ne-am putea gândi.

Despre performanţele amoroase ale lui Liviu Dragnea se discută pe la colţuri în Teleorman de ani întregi, deşi nimeni n-a venit vreodată cu dovezi solide în sensul confirmării lor. Ceea ce ne poate face să credem că şi povestea potenţialului masculin a lui Dragnea vine tot de la el şi oamenii lui, care încearcă să-i construiască o imagine tip Che Guevarra. Şi totuşi… în lista de Facebook a lui Dragnea se află mai multe domnişoare, identificate recent de jurnalistul Cătălin Prisăcariu, care, în mod surprinzător, fac parte din staff-ul personal al vicepremierului.  Ar fi interesant de văzut ce părere au domnişoarele din TSD Teleorman care i-au susţinut “domnului preşedinte” cauza în toate campaniile electorale şi n-au reuşit nici un sfert din performanţele uneia ca Stan Silvy. Pardon! Silvia Stan… Şi nu ştim ce părere au tinerii social-democraţi la vederea check-in-ului pe care Dragnea îl dă pe Facebook cu Silvy, în timp ce pe ei îi sfătuia să nu facă prostii pe reţele de socializare, că strică imaginea partidului.

Despre Silvy nici nu e cazul să vorbim prea multe, pagina ei de Facebook vorbind în locul nostru. Totuşi, ar fi poate interesant să ştim cu toţii că Silvy e specializată în coafuri şi în promovarea saloanelor cosmetice. Acum, nu prea e treaba noastră dacă asistenta personală a lui Dragnea îi face părul sau îi aranjează mustaţa… dar dacă face, de exemplu, rapoarte la Ministerul Dezvoltării, ne permitem să simţim o vagă scârbă. Între coafor şi biroul vicepremierului Dragnea, Silvy a trecut şi prin biroul lui Radu Boroianu, secretar de stat în Ministerul Culturii. De unde rezultă clar şi ferm că de la coafor la Guvern e drumul scurt. Dar trebuie să te ajute şi faţa…

 

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

3 Comments

  1. Tinerii din PSD gandesc la fel ca tine. E normal sa fii frustrat cand il slujesti ca prostul pe unul si el alege frumusetea, nu slugarnicia. hai pa.

  2. Stii putine ,documenteazate, ce parere ai despre o domnisoara deputat si despre fosta sotie ? Mergi la SRI -ei stiu orice ,poate te ajuta ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*