liberinteleorman.ro

DREPT LA REPLICĂ Valentin Boboc: „Indiferent ce continuare va avea epopeea lui Simionescu, vă asigurăm că, atât domnul primar Drăguşin Victor, cât şi domnii Dumitrescu Mircea şi Gurban Ciprian, sunt oameni responsabili şi cu experienţă în gestionarea serviciilor publice.”

Deputatul Valentin Boboc, fost director la Apa Serv SA, a transmis astăzi ziarului Liber în Teleorman un drept la replică la articolul Jaful de la Apa Serv -Episodul 1: Cum și-a scutit Drăgușin prietenii de la plata apei și a împovărat populația orașului cu pierderi de miliarde?

Publicăm în rândurile ce urmează conținutul integral al răspunsului acestuia:

„Citesc cu stupoare un material publicat de „Liber în Teleorman”, care citează dintr-o declaraţie a lui Simionescu Adrian, şi mă crucesc de aberaţiile şi invenţiile acestui individ.
Pentru a lămuri cititorii dumneavoastră în legătură cu aberaţiile acestuia, ar trebui să pornim încă de la înfiinţarea operatorului judeţean de apă şi canalizare S.C.Apa Serv S.A.:
1. Operatorul nu a fost înfiinţat în urma vizitei individului în Olanda( nici nu ştie măcar de ce a fost acolo, a mai şi cheltuit din banii dumneavoastră!), ci a fost înfiinţat în această organizare în baza programului operaţional de reabilitare şi modernizare a sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare prin fonduri europene, organizare care de altfel este în toată România. Cine ar putea crede că toată ţara se alinia la ideile căpătate de Simionescu în Olanda?!
2. În ceea ce priveşte numirea mea la conducerea societăţii, individul se află din nou în eroare, eu fiind numit din rândul membrilor Consiliului de Administraţie în anul 2011 şi nu în locul domnului Dumitrescu Mircea, ci înlocuindu-l pe domnul Băzăran Adrian.
3. Din punct de vedere al performanţelor financiare, în perioada cât am condus societatea, aşa după cum se poate observa şi din materialul prezentat de individ, am avut cea mai mare cifră de afaceri şi de profit de până atunci.
4. „Balanţa apei”- cu regret trebuie să îl anunţ- se făcea încă de pe vremea I.J.G.C.L. Teleorman(dacă ştie ce înseamnă), ea fiind monitorizată cu stricteţe de R.A. „Apele Române”.
5. Numirea înlocuitorului meu, Gurban Ciprian, nu a fost făcută prin nicio „păcăleală”! Păcăleală a fost numirea lui Simionescu, care nu a adus nici cel mai mic beneficiu, doar cheltuieli cu salariul său! Numirea domnului inginer Gurban Ciprian s-a făcut printr-o promovare cât se poate de normală a celui ce fusese inginer în cadrul Unităţii de Implementare a Proiectului şi apoi şef Sucursala Alexandria, aceasta fiind sucursala fanion a operatorului.
6. Faptul că a avut acces la documentele societăţii nu l-a ajutat deloc pe Simionescu, care nu a înţeles nimic din lectura lor, ba mai grav a fost că încurca şi activitatea angajaţilor, el având la activ şi prăbuşirea unor societăţi ale statului prin Turnu Măgurele.
7. Activitatea S.C. Apa Serv S.A. a fost şi este controlată de autorităţile statului, iar cea mai mică neregulă ar fi fost cu siguranţă sancţionată(verificaţi Rapoartele Curţii de Conturi, ale ANAF etc.).
În concluzie, indiferent ce continuare va avea epopeea lui Simionescu, vă asigurăm că, atât domnul primar Drăguşin Victor, cât şi domnii Dumitrescu Mircea şi Gurban Ciprian, sunt oameni responsabili şi cu experienţă în gestionarea serviciilor publice.
Prin poziţia pe care o ocupaţi în cadrul PNL Teleorman, partid aflat la guvernare, ar fi bine, domnule Simionescu, să puneţi umărul la deblocarea fondurilor europene, etapa a II-a!”

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

În singurul spital suport-COVID din Teleorman au mai rămas 31 de locuri

Următorul articol

Coronavirusul a ajuns la finii lui Drăgușin. Primarul e contact secundar…

Cele mai recente articole de Actualitatea politică