liberinteleorman.ro

DREPT LA REPLICĂ – TR Administrare Imobile

27 aprilie 2023
Advertisement

Drept la replică cu privire la articolul “Insolventa TR Administrare Imobile face curățenie la Primăria Alexandria pentru 30.000 lei/lună”, publicat de site-ul liberinteleorman.ro, pe data de 26 aprilie 2023

Pentru o corectă informare a cetățenilor, SC TR ADMINISTRARE IMOBILE SRL face următoarele clarificări, pe care vă solicităm să le publicați în condiții identice cu materialul inițial:

Apreciem faptul că ați reușit să faceți diferența dintre faliment și insolvență, iar cititorii dumneavoastră sunt informați corect în această privință, numai că, din păcate, restul articolului pare menit să mențină aceeași direcție – dezinformarea.

În primul rând, dumneavoastră faceți referire la un contract “obținut”, fiind de fapt vorba despre o ofertă ridicată de societatea TR ADMINISTRARE IMOBILE pe platforma de achiziții publice – SICAP, care poate sau nu să fie acceptată. În momentul publicării articolului, cu siguranță oferta nu era acceptată, iar contractul despre care vorbiți nu exista. Precizăm, de asemenea, că nici în momentul transmiterii acestui drept la replică nu există un contract semnat pentru oferta la care faceți referire.

Mai mult, subliniem faptul că articolul începe cu un fals grosolan încă din titlu – “Insolventa TR Administrare Imobile face curățenie la Primăria Alexandria pentru 30.000 lei/lună”, întrucât oferta ridicată pe platforma SICAP la care faceți referire și care, repetăm, nu s-a concretizat într-un contract, vizează, de fapt, o perioadă de 8 luni (perioada rămasă până la finalul anului 2023), lucru pe care îl puteați constata din anunțul postat pe SICAP, și are o valoare de 17.500 lei/lună, și nu de 30.000, așa cum fals afirmați.

De asemenea, afirmația “societatea s-a apucat să încheie contracte de curățenie pe bani mulți de la instituțiile publice” este una falsă, întrucât TR ADMINISTRARE IMOBILE prestează servicii de curățenie pentru mai multe instituții publice încă de la înființare, având în vedere că printre activitățile societății se regăsește și “prestarea serviciilor de curățenie”.  La o simplă căutare pe SICAP, platformă cu care păreți destul de familiarizați, ați fi putut constata că astfel de contracte au fost încheiate și în anii anteriori, când nu se punea problema intrării în insolvență, și nu doar cu Primăria Alexandria, ci și cu alte instituții publice din județ. De ce facem acest lucru? Pentru că activitatea se regăsește printre cele pe care, din punct de vedere legal, putem să le desfășurăm.

Mai mult, “După un contract de 30.000 de euro la ADP Alexandria pentru curățarea Ștrandului Vedea, Administrare Imobile a obținut un altul la aceeași valoare de la Primăria Alexandria, pe semne că acesta este „scorul” stabilit pentru revenirea societății de la viitorul faliment” este o altă afirmație pe care o puteați verifica foarte ușor tot pe platforma SICAP, unde puteți găsi valorile contractelor încheiate de TR ADMINISTRARE IMOBILE și instituțiile pentru care asigurăm servicii de curățenie. “Scorul”, așa cum îl numiți, este suma pe care TR ADMINISTRARE IMOBILE o încasează pentru a acoperi salariile angajaților care acoperă contractele respective, eventualele produse de curățenie (în funcție de contract) și, evident, un profit, pentru că, așa cum afirmați și dumneavoastră, vorbim despre un SRL care are ca obiectiv obținerea de profit. Așadar, valoarea contractului diferă, așa cum este normal, de la o instituție la alta și are legătură directă cu numărul angajaților care acoperă contractul, numărul de ore prestate precum și eventualele materiale de curățenie prevăzute.

În cele din urmă, articolul se încheie tot cu o afirmație falsă, având în vedere faptul că societatea TR ADMINISTRARE IMOBILE nu are încheiat niciun fel de contract de prestări servicii de curățenie cu Școala Gimnazială Nr. 5 Alexandria.

Sperăm că am reușit să clarificăm lucrurile și precizăm, totodată, că vă stăm la dispoziție pentru informații suplimentare referitor la acest subiect, precum și la alte aspecte legate de activitatea societății TR ADMINISTRARE IMOBILE.

Director,

Lucian Mihai Iotu

NOTA REDACȚIEI: Pe SICAP, la descriere, se menționează faptul că serviciile de curățenie vor fi asigurate de 5 persoane calificate pentru o perioada de 1 lună de zile și un număr total de lucru de 8 ore/zi cu respectarea legislației muncii. Dacă este o greșeală, ea nu ne aparține. În plus, publicăm un print screen cu serviciile pe care TR Administrare Imobile le-a contractat la Școala nr. 5 sau le face fără contract, dar pe 6.000 lei.

CITEȘTE ȘI: Insolventa TR Administrare Imobile face curățenie la Primăria Alexandria pentru 30.000 lei/lună

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Vagoane CFR MARFĂ, scoase la vânzare de ANAF, la Roșiorii de Vede

Următorul articol

Medalii strălucitoare pentru kaiaciștii de la Turnu Măgurele la Campionatele Naționale de primăvară kaiac-canoe juniori I

Cele mai recente articole de Administratie