liberinteleorman.ro

Drept la replică – TR Administrare Imobile

31 martie 2023

Drept la replică cu privire la articolul “TR Administrare Imobile intră în FALIMENT – Cine răspunde pentru gaura neagră”, publicat de site-ul liberinteleorman.ro, pe data de 31 martie 2023

Pentru o corectă informare a cetățenilor, SC TR ADMINISTRARE IMOBILE SRL face următoarele clarificări, pe care vă solicităm să le publicați în condiții identice cu materialul inițial:

Precizăm că articolul începe cu un fals grosolan, demonstrat chiar de captura de pe portalul instanțelor de judecată. Procedura de deschidere a insolvenței nu este nici pe departe același lucru cu cea de deschidere a falimentului, prin urmare nu faceți decât să dezinformați opinia publică prin afirmația “societatea cere să intre în faliment, după cum se poate vedea pe portalul instanțelor de judecată”.

Procedura generală de insolvență care, da, vizează societatea TR ADMINISTRARE IMOBILE SRL, include o perioadă de observație și o etapă de reorganizare, falimentul fiind cea din urmă etapă, la care se ajunge numai în cazul în care societatea nu se redresează.

Totodată, procedura generală de insolvență se traduce, în termini simpli, prin faptul că societatea nu dispune de lichidități pentru a-și  putea plăti datoriile, pe fondul numărului ridicat al creanțelor. Pe această cale ținem să precizăm că societatea TR ADMINISTRARE IMOBILE SRL are de recuperat din piață sume foarte mari de bani. De ce se întâmplă acest lucru? Poate pentru că oamenii nu-și plătesc datoriile, dar TR ADMINISTRARE IMOBILE SRL acoperă, în schimb, costurile pentru lucrările efectuate în subsolurile blocurilor, scările de bloc, reparații ale lifturilor etc. Precizăm, pe această cale, și că perioada în care asociațiile de proprietari reușesc să-și achite datoriile către societatea noastră depășește, în multe cazuri, un an de zile.

Referitor la deschiderea procedurii de insolvență, precizăm că aceasta va fi făcută cu continuarea activității și în baza unui plan de reorganizare.

Sperăm că am reușit să clarificăm lucrurile și precizăm, totodată, că vă stăm la dispoziție pentru informații suplimentare referitor la acest subiect, precum și la alte aspecte legate de activitatea societății TR ADMINISTRARE IMOBILE SRL.

Director,

Lucian Mihail Iotu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

TR Administrare Imobile intră în FALIMENT – Cine răspunde pentru gaura neagră

Următorul articol

„Cartele de alimente din Primul Război Mondial”, la Muzeu

Cele mai recente articole de Actual

Ț𝐢-𝐚𝐢 𝐝𝐨𝐫𝐢𝐭 𝐯𝐫𝐞𝐨𝐝𝐚𝐭𝐚̆ 𝐬𝐚̆ 𝐟𝐚𝐜𝐢 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚 𝐩𝐨𝐦𝐩𝐢𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐢? 𝐀𝐜𝐮𝐦 𝐚𝐢 𝐨𝐜𝐚𝐳𝐢𝐚

Pentru anul de învățământ 2024 – 2025, 𝐈𝐧𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐢𝐭𝐮𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐔𝐫𝐠𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ „𝐀.𝐃. 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚” 𝐚𝐥 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 recrutează candidați pentru locurile aprobate