liberinteleorman.ro

Drept la replică – TR Administrare Imobile

31 martie 2023

Drept la replică cu privire la articolul “TR Administrare Imobile intră în FALIMENT – Cine răspunde pentru gaura neagră”, publicat de site-ul liberinteleorman.ro, pe data de 31 martie 2023

Pentru o corectă informare a cetățenilor, SC TR ADMINISTRARE IMOBILE SRL face următoarele clarificări, pe care vă solicităm să le publicați în condiții identice cu materialul inițial:

Precizăm că articolul începe cu un fals grosolan, demonstrat chiar de captura de pe portalul instanțelor de judecată. Procedura de deschidere a insolvenței nu este nici pe departe același lucru cu cea de deschidere a falimentului, prin urmare nu faceți decât să dezinformați opinia publică prin afirmația “societatea cere să intre în faliment, după cum se poate vedea pe portalul instanțelor de judecată”.

Procedura generală de insolvență care, da, vizează societatea TR ADMINISTRARE IMOBILE SRL, include o perioadă de observație și o etapă de reorganizare, falimentul fiind cea din urmă etapă, la care se ajunge numai în cazul în care societatea nu se redresează.

Totodată, procedura generală de insolvență se traduce, în termini simpli, prin faptul că societatea nu dispune de lichidități pentru a-și  putea plăti datoriile, pe fondul numărului ridicat al creanțelor. Pe această cale ținem să precizăm că societatea TR ADMINISTRARE IMOBILE SRL are de recuperat din piață sume foarte mari de bani. De ce se întâmplă acest lucru? Poate pentru că oamenii nu-și plătesc datoriile, dar TR ADMINISTRARE IMOBILE SRL acoperă, în schimb, costurile pentru lucrările efectuate în subsolurile blocurilor, scările de bloc, reparații ale lifturilor etc. Precizăm, pe această cale, și că perioada în care asociațiile de proprietari reușesc să-și achite datoriile către societatea noastră depășește, în multe cazuri, un an de zile.

Referitor la deschiderea procedurii de insolvență, precizăm că aceasta va fi făcută cu continuarea activității și în baza unui plan de reorganizare.

Sperăm că am reușit să clarificăm lucrurile și precizăm, totodată, că vă stăm la dispoziție pentru informații suplimentare referitor la acest subiect, precum și la alte aspecte legate de activitatea societății TR ADMINISTRARE IMOBILE SRL.

Director,

Lucian Mihail Iotu

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

TR Administrare Imobile intră în FALIMENT – Cine răspunde pentru gaura neagră

Următorul articol

„Cartele de alimente din Primul Război Mondial”, la Muzeu

Cele mai recente articole de Actual

Miercurea alarmelor! Sirenele vor suna în Teleorman

❗️Astăzi, în intervalul orar 10.00-11.00, va avea loc exercițiul de alarmare publică, „𝗠𝗜𝗘𝗥𝗖𝗨𝗥𝗘𝗔 𝗔𝗟𝗔𝗥𝗠𝗘𝗟𝗢𝗥”, cu scopul de a verifica funcționarea sirenelor pe