Drept la replică ADP Alexandria

în Administratie

Drept la replică cu privire la articolul „Angajaţii Primăriei Alexandria au făcut o curte privată BOBOC” publicat pe site-ul liberinteleorman.ro, în data de 08.09.2022

            Pentru o corectă informare a cetăţenilor, Administraţia Domeniului Public Alexandria face următoarele clarificări, pe care solicităm să le publicaţi în condiţii identice cu materialul iniţial:

Administraţia Domeniului Public Alexandria, pe lângă activităţile curente desfăşurate la nivelul municipiului, desfăşoara şi activităţi de închiriere a unor utilaje din parcul auto propriu. Aceste servicii sunt puse la dispoziţia cetăţenilor, persoane fizice şi persoane juridice, în funcţie de disponibilitatea instituţiei, cu condiţia de a nu periclita activităţile curente. Ȋn cazul prezentat, persoana respectivă a solicitat în scris şi a închiriat utilajul contracost, conform devizului şi chitanţei anexate (întocmite în baza HCL privind aprobarea tarifelor pentru prestarea serviciilor de închiriere a unor utilaje). Ȋn urma serviciului prestat s-a colectat material lemnos, care a fost direcţionat cu titlul de ajutor de lemne de foc pentru asistaţii social beneficiari ai Legii nr. 416/2001.

Vă stăm la dispoziţie pentru informaţii suplimentare referitoare la acest subiect.

Conducerea ADP Alexandria

CITIȚI ȘI: Angajații Primăriei Alexandria au făcut o curte privată „BOBOC”

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*