liberinteleorman.ro

Drept la replică ABC Judo Alexandria

22 iunie 2015

În calitate de președinte al clubului de judo ABC Alexandria, trebuie să fac următoarele precizări în legătură cu articolul următor publicat în ziarul Liber în Teleorman în data de 03.06.2015: – competiția la care se face referire a fost un turneu amical de pregătire la care au participat CSS Alexandria (în calitate de organizator) și ABC Judo Alexandria; – câștigătorii locurilor 1,2 și 3 au fost recompensați doar cu diplome, nu și cu medalii (cu atât mai mult de aur, argint sau de bronz); – se spune în articol că ,,judocanii” (de fapt practicanții acestui sport se numesc judoka) au câștigat 17 medalii de aur, 13 medalii de argint și 2 medalii de bronz. Am spus mai sus că nu s-au oferit medalii. Apoi, oare așa de mulți sportivi câștigători a avut CSS Alexandria, având în vedere diplomele care sunt în posesia sportivilor de la ABC? – enumăr rezultatele obținute de ABC la acest turneu amical: 1. U10, 26 de kg fete – Locul 1 – Avendre Alexandra (de remarcat faptul ca Alexuța a câștigat locul 1 la categoria 26 kg și ea cântărește doar 22 de kg cu tot cu haine) 2. U8 fete – locul 2- Andrei Delia 3. U 12, 42 de kg băieți – locul 1: Costache Mihai – locul 2: Dragodan Mihai 4. U12, 46 de kg băieți – locul 1: Popescu Alexandru 5. U12, 34 de kg băieți- locul 1: Stoian Alexandru 6. U14, 55 de kg băieți – locul 1: Avendre Cosmin Robert 7. U14, 70 de kg băieți – locul 1: Mieila Alexandru. Acestea au fost rezultatele oficiale. Menționez că cei enumerați mai sus au fost toți sportivii disponibili cu care a participat ABC Alexandria. Atunci, unde sunt sportivii enumerați de CSS, dar, mai ales, unde sunt rezultatele pe care susțin că le-au obținut? Sunt absolut convins că articolul a fost publicat doar pe baza informațiilor furnizate de CSS. Tocmai de aceea solicit ziarului publicarea celor enumerate mai sus, ca drept la replică din partea clubului ABC Judo Alexandria. Am ținut să fac aceste precizări și pentru a atrage atenția opiniei publice teleormănene că în afară de CSS, mai există un club unde se poate practica judo, judo adevărat și nu doar ”competițional”.

Cătălin Gudei – președinte al clubului de judo ABC Alexandria

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Apa Serv Alexandria a devenit client fidel al firmei lui Boboc. Nota de plată, la masa poporului, vă rugăm!

Următorul articol

Tineri talentați din Teleorman, premiați la ’’Art Braşov Festival’’

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.