Drăguşin: “Vă asigur că în luna decembrie îmi voi depune candidatura pentru fotoliul de primar!”

în Actualitatea politică

dragusinCarmen Dumitrescu

După ce a fost reconfirmat în funcţia de lider al pesediştilor alexăndreni, Victor Drăguşin şi-a asigurat colegii că luna decembrie va veni la pachet şi cu depunerea candidaturii sale pentru funcţia de primar al Alexandriei, dat fiind faptul că până la alegerile locale nu mai e foarte mult timp. Evident, nimeni nu avea nicio emoţie cu privire la intenţiile lui Victor Drăguşin de a-şi continua activitatea administrativă, însă unele zvonuri au început să circule. Probabil că adversarii politici s-ar fi simţit mai liniştiţi dacă Drăguşin ar fi luat decizia de face un alt pas în cariera sa politică, însă de-a lungul vremii, acesta nu s-a arătat niciodată dispus să discute alte opţiuni.

În plus, odată cu anunţarea intenţiei  de a-şi depune candidatura, Drăguşin le-a cerut membrilor de partid să spioneze mutările opozanţilor politici, în vederea unei reacţii rapide a partidului, pentru a evita situaţiile de criză: “Vom continua împreună  şi vă asigur că o să-mi depun candidatura în luna decembrie, în cadrul acestui for, pentru a fi candidatul partidului la fotoliul de primar. Nu este nevoie să mă aplaudaţi. Am înţeles în cadrul acestei întâlniri utile câteva idei: comunicarea. Am pierdut câteva alegeri pe fondul unor deficienţe de comunicare. Nu e cazul la Alexandria! Nu am pierdut nicio alegere la Alexandria în ultimii 10 ani! Dar comunicarea reprezintă un mijloc de luptă electorală. În acest sens, vă rog să mă contactaţi în mod direct atunci când aveţi informaţii ale opozanţilor noştri. Pentru că trebuie să avem o reacţie rapidă. Laboratoareale PDL-ului au format oameni care se pricep la comunicarea online. Va trebui să ţinem pasul cu ei!”

Foarte probabil că în luna decembrie, atunci când Victor Drăguşin îşi va depune mandatul, vom şti cu toţii şi candidaţii Dreptei la alegerile locale, deci şi identitatea candidatului pentru Primăria Alexandria. Însă, având în vedere numele celor care şi-au exprimat dorinţa de a candida din partea PNL este puţin probabil ca adversarul lui Drăguşin să aibă vreo şansă reală de a-l detrona din fruntea primăriei pe cel mai popular dintre primarii Alexandriei din istoria post-decembristă a urbei.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*