Drăgușin spune că nu a fost contact al finilor lui, dar nu ne arată testul

în Actualitatea politică/Administratie

Ziarul Liber în Teleorman a relatat zilele trecute despre infectarea cu noul coronavirus a familiei Teodorescu, apropiați prin legile nunții de primarul Victor Drăgușin. Noi nu am spus nicio secundă că primarul Drăgușin a fost contact direct al finilor săi, însă acesta insistă să ne trimită drepturi la replică pe marginea unor chestiuni pe care noi nu le-am susținut.

Continuăm, însă, să spunem că DSP-ul nu face anchete epidemiologice ca poliția, ci se bazează strict pe mărturiile celor infectați. Ca atare, pentru noi e greu de crezut că Drăgușin nu s-a văzut deloc cu finii lui în perioada recentă, mai ales că știm cu toții cât de apropiat e el de fina lui. Potrivit încadrării DSP, primarul e contact secundar, nu direct. Dar asta nu exclude posibilitatea ca el să se fi văzut cu finii lui și aceștia să nu fi declarat.

Totuși, Drăgușin ține să precizeze, și noi îi oferim această ocazie, că nu e considerat contact direct (noi nici nu am afirmat asta) și că nu are decizie de carantină (nici asta nu am spus, dar bunul simț ar trebui să îl determine ca, în cazul în care s-a întâlnit cu Teodoreștii să stea oricum acasă).

Desigur, pentru a-l crede perfect îndreptățit să dea drepturi la replică de acest gen, noi am vrea să vedem rezultatul testului de depistare a infecției cu noul coronavirus. E scurt și ne scutește pe toți de griji!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*