Drăgușin o pune pe Viorica în linie cu Avram Iancu, Ștefan cel Mare și Casa Regală!

în Actualitatea politică/Dezvăluiri

O altă blasfemie s-a petrecut astăzi la Alexandria. În timpul mitingului electoral al Vioricăi Dăncilă în Teleorman, primarul orașului Victor Drăgușin a considerat că e cazul să-i dea o limbă de neuitat fostei profesoare de la Videle. Și i-a ieșit! În același timp, i-a ieșit și o uriașă blasfemie, motiv pentru care la ora aceasta se întorc în mormânt Mihai Viteazul, Avram Iancu, Ștefan cel Mare, Mircea cel Bătrân și membrii decedați ai Casei Regale. Nu de alta, dar Drăgușin a declarat public că un lider ca Viorica Dăncilă se naște cam la un secol în România și a comparat-o involuntar cu celelalte nume de mari lideri istorici ai țării pe care îi menționase anterior.

“Știți că teleormănenii sunt oameni iubitori, sunt harnici, sunt dornici, dar sunt și neiertători, atunci când este cazul. O să mai spun o vorbă și probabil că o să fiu cântat prin presă, dar e o idee în care eu chiar cred. Din istoria pe care am învățat-o noi, cam la o sută de ani au apărut și lideri pe aceste ținuturi, lideri care au ridicat prestigiul meleagurilor noastre. De la Mircea cel Bătrân, Ștefan cel Mare, Mihai Viteazul, Avram Iancu, Casa Regală. Acum, la o sută de ani, eu sper și mi-aș dori ca acel lider care va pune România pe poziția ei, nici foarte sus, dar nici așa de jos cum este acum să fiți dumneavoastră (se întoarce iar către Dăncilă) și vă susținem! ”, a spus Drăgușin, în aplauzele sălii.

Mai mult, acesta i-a dăruit Vioricăi și o umbrelă dintr-o campanie electorală precedentă, inscripționată VD (de la Victor Drăgușin), dar care l-ar fi protejat până acum, așa că și-a exprimat speranța că o va proteja și pe Dăncilă.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*