liberinteleorman.ro

Drăgușin, luat la întrebări de cetățeni. Șantierele prost gestionate i-au făcut pe oameni să reacționeze

28 februarie 2024

După ani întregi în care a primit „felicitări” și dacă se plimba imaginar prin Pădurea Vedea, primarul Victor Drăgușin se confruntă cu o serie de nemulțumiri din partea cetățenilor în ceea ce privește proiectele de modernizare urbană anunțate cu surle și trâmbițe sub deviza „ReconstruimAlexandria. Anunțând cu mândrie investiții europene în construirea de piste pentru bicicliști și modernizarea străzilor și trotuarelor, primarul a stârnit o reacție vehementă din partea locuitorilor, nemulțumiți de modul în care aceste proiecte sunt implementate.

Răbdarea cetățenilor a atins apogeul după ce au constatat că orașul a devenit un adevărat șantier, iar lucrările par să fie realizate într-un mod necorespunzător și cu o viteză insuficientă. Străzile principale inclusiv zona pietonală au fost afectate de șantiere interminabile, fapt care a determinat cetățenii să-și exprime dezacordul cu modul în care sunt gestionate proiectele de modernizare.

Mai mulți oameni i-au adresat întrebări punctuale primarului cu privire la lucrările de proastă calitate din mai multe zone din oraș, dar și despre pistele de bicicliști făcute chiar la ieșirea din scările de bloc, punând sub semnul întrebării calitatea și eficiența acestor proiecte.

Primarul, prin cei care gestionează pagina de Facebook a Primăriei Alexandria (pe care Victor Drăgușin o folosește în luptele personale), a încercat să se apere, susținând că lucrările nu sunt încă finalizate și că rezultatele finale vor aduce îmbunătățiri semnificative în infrastructura orașului. Oamenii simt că nu li se acordă atenția cuvenită și că orașul lor a fost transformat într-un loc incomod din cauza lucrărilor în desfășurare. Nemulțumirile exprimate de locuitori sunt alimentate de disconfortul și aglomerația aduse de șantierele prost gestionate, fapt ce a dus la o creștere a tensiunilor în comunitate.

Până acum, primarul susținea că doar presa îl critică, contrastând această perspectivă cu „felicitările” primite pe pagina sa oficială. Cu toate acestea, vocea cetățenilor, exprimată și prin intermediul rețelelor sociale, indică o nemulțumire generalizată și contestă eficiența proiectelor de infrastructură.

Drăgușin a DISTRUS Alexandria, dar se laudă că lucrează în tot orașul

OBSESIA față de Victor Drăgușin

Jaful din PNRR. Drăgușin reabilitează un bloc din Alexandria cu firma fostului viceprimar PSD

Lui Drăgușin îi plac florile pe bani publici deși are gratis la serele municipiului

Victor Drăgușin a dat un nou termen pentru finalizarea centrului pietonal, al treilea

Jaful din PNRR. Firma unui parlamentar PSD reabilitează termic o școală din Alexandria

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Ambrozia trebuie prevenită, combătută și distrusă de pe toate terenurile intravilane sau extravilane!

Următorul articol

Expoziția „Ce-și doresc femeile?!”, la Muzeul Județean Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitate