Drăgușin le dă brânci celor de la ALDE și îi întreabă de ce au căzut

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

dragusinÎntre Liviu Dragnea și Ică Calotă nu a fost niciodată vreo relație specială. Din contră. Adversitatea s-a remarcat la fiecare întâlnire, pentru că ambele personaje politice știu bine cum se vede el în ochii celuilalt. Cu toate diferențele dintre cei doi și alții ca ei, PSD și ALDE se află într-un fel de parteneriat politic notoriu. Iar dacă avea cineva impresia că doar între PNL și PDL au existat disensiuni și tensiuni de acomodare s-a înșelat. Se întâmplă și la case mai mari și, mai nou, se și discută public despre asta. PSD, se pare, e nemulțumit de ALDE și nu mai ascunde după deget râca. Într-o emisiune televizată de un post local, președintele PSD Alexandria – Victor Drăgușin și-a criticat aliații democrat-liberali că nu sunt vizibili. ”Eu, pe cei de la ALDE Teleorman, nu-i văd prezenți în discuțiile cu oamenii. Cred că mai bine se mișcă cei de la PNL și PMP. Eu le-am spus și la alegerile locale: măi, fraților, voi chiar nu vreți să intrați în consiliul local? Nu știu de ce nu sunt vizibili…”, a declarat Drăgușin la TRtv, acolo unde poate fi urmărit din două în două săptămâni.

Președintele ALDE Teleorman, Ică Calotă, nu a părut surprins de atitudinea lui Victor Drăgușin, dar nici nu a comentat prea mult declarația acestuia, rezumându-se la a spune că este normal ca formațiunea sa să nu fie vizibilă din moment ce nu i se permite nici măcar amplasarea unor bannere pentru care s-au făcut solicitări la primărie. Nici pe noi nu ne miră absolut deloc observațiile lui Drăgușin, mai ales că nu am pus rămășag pe vreo iubire sinceră între un liberal și un pesedist, dar nu putem să nu remarcăm noua ținută publică a acestuia, copie fidelă a lui Dragnea, și să-l cităm pe marele Abraham Lincoln, care a explicat fățărnicia pe înțelesul tuturor, spunând că ipocrit este omul care și-a ucis amândoi părinții… cerând milă pe motiv că este orfan.

3 Comments

  1. Bine, psd-istu’ e Drăgușin! Da’ liberalul cine e? Ică? Gluma asta a geneticii? Caricatura asta ce are nevoie de sfoară să lege 2 vorbe? Pardon, ăsta are un caracter mai urât decât figura cocoșatului de la Notre Dame, Almăjanu știe…

  2. Dragusin e un impostor care profita de prostia pensionarilor.Atat. Daca nu erau atatia prosti in Alexandria el nu iesea nici consilier.Nu a facut absolut NIMIC pentru comunitate.Avem cel mai imputit oras din Romania iar calitatea vietii este foarte proasta .

  3. Avem cel mai prost covor asfaltic pe care l am vazut pana acum,gropi,plombe,denivelari,guri de canal etc.Dar avem trotuare si borduri.De asta ce zici Victoras?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*