liberinteleorman.ro

Drăgușin, în campanie electorală pe șantierul stadionului în ruină

21 mai 2024

Când vine vorba de nerespectarea termenului de finalizare a stadionului din Alexandria, primarul Victor Drăgușin aruncă responsabilitatea asupra Companiei Naționale de Investiții (CNI). Totuși, în timpul campaniei electorale, Drăgușin schimbă strategia și apare pe șantierul întârziat, filmându-se la ruina actualului stadion. Deși termenul de finalizare a fost amânat și nu există un nou termen stabilit, primarul își face liniștit campania electorală.

„Mobilizarea maximă” promisă de autorități pentru stadionul din Alexandria s-a dovedit a fi doar o promisiune fără acoperire. Primarul Victor Drăgușin, împreună cu ministrul Dezvoltării și constructorii, au făcut promisiuni ferme în fața comunității, însă realitatea de pe șantier este departe de a le reflecta. CNI, entitatea responsabilă de proiect, nu a stabilit un termen clar de finalizare a complexului sportiv.

De-a lungul anilor, termenele fixe pentru finalizarea lucrărilor s-au dovedit a fi simple promisiuni nerealizate. Inițial, stadionul ar fi trebuit să fie finalizat încă din 2019. În ciuda acestor întârzieri și a lipsei unui nou termen concret, primarul Drăgușin încearcă să-și reconstruiască imaginea prin prezența sa pe șantier în timpul campaniei electorale. Însă, fără progrese concrete, acțiunile primarului riscă să fie percepute ca simple manevre electorale, accentuând frustrarea publicului față de modul în care autoritățile gestionează proiectele de infrastructură esențiale.

VIDEO aici: https://www.facebook.com/watch/?v=326918710251721

Stadionul Municipal Alexandria. Cum arată „mobilizarea maximă” de pe șantier

Citiți și: Stadionul din Alexandria, povestea șantierului întârziat ani la rând – Când va fi gata

Citiți și: Stadionul din Alexandria mai are 4 luni până la finalizare, dar este la stadiul de schelet – FOTO

Digi24 – Stadionul din Alexandria, întârziat cu anii / Doar 4 oameni lucrează

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. Bai, nene!
    Drăgușin vorbește de spatii pentru comercianți, dar bani de unde sa aibă oamenii pentru a cumpăra?
    Nu l am auzit vorbind de atragerea investitorilor.
    Vorbește de terase pe noul centru, dar cred ca o perioada de câțiva ani nu poate face nimic, fiind reabilitat prin fonduri europene.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Trei școli din Teleorman, dotate cu echipamente IT printr-un proiect educațional și de mediu

Următorul articol

Radu Corduneanu acuză ADP Alexandria de metode comunistoide: „Răzbunarea și șantajul sunt principalele lor instrumente de lucru!”

Cele mai recente articole de Actualitate