liberinteleorman.ro

Drăgușin a fost, astăzi, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

31 martie 2016

Monica Vasilescu

Victor DragusinZiua pronunțării se apropie. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit, astăzi, pentru 8 aprilie ultimul termen de judecată în dosarul „Referendumul fraudat”, în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanţă la un an închisoare. Cu suspendare. La procesul de joi, au fost audiate mai multe persoane din Teleorman, printre care și primarul Alexandriei – Victor Drăgușin. De la jurnaliștii de la București, care au crezut prenumele lui Drăgușin este Ovidiu (nu știm de ce, probabil au considerat că acesta i se potrivește mai bine), aflăm că primarul a spus că, în ziua votului, a fost sunat pe un telefon ce aparţinea unui prieten de către deputatul Valentin Boboc, care era la acea vreme administratorul public al municipiului Alexandria. „Prietenul mi l-a dat la telefon pe Boboc, care mi-a cerut să ne mobilizăm pentru o prezenţă mai bună la vot. Boboc mi-a zis că am fost sunat de Liviu Dragnea, dar că eu nu am răspuns. Nu ştiu de ce nu am sesizat apelul. Voia să ne mobilizăm pentru o prezenţă mai bună la vot”, a spus Ovidiu Drăguşin, scrie dcnews.ro.

Pe lângă declarațiile care nu aduc nimic în plus față de ceea ce se știa până acum, este clar că rămașii lui Liviu Dragnea în teritoriu n-au dat dovadă de prea multă prudenţă în abordarea situaţiei la Referendum, doar Victor Drăguşin a știut să se pună oarecum la adăpost și a ţinut telefonul închis toată ziua, consumând adiționalele altora. Cu toate acestea, a avut prieteni ”binevoitori”, care nu l-au exclus din treabă și așa a mai văzut și el clădirea instanței supreme pe interior, că, cine știe, poate va fi cazul să se ducă mai des, dacă ne uităm atent la magia cu care pică primarii în zilele noastre. Nu de alta.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

Trecem zilnic, fără s-o știm, pe lângă amintirea a 678 de eroi ai Alexandriei

Următorul articol

Marian Cristian Nicolae, din Teleorman, la CNA

Cele mai recente articole de Actualitatea politică