Dragnea: ”Vreau decât să spun că eu cred în nevinovăția mea, în adevar, în maturitatea și în înțelepciunea instanței„

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

dragnea-900x444”Vreau decât să spun că eu cred în nevinovăția mea, în adevar, în maturitatea și în înțelepciunea instanței”, a declarat președintele PSD, Liviu Dragnea, la ieșirea de la Înalta Curte de Casație și Justiție a României.

El a fost audiat, luni, în Dosarul „Referendumul”, moment după care instanța a stabilit termen pentru data de 14 decembrie 2015.  Instanţa a admis mai multe solicitări de probe: audieri de martori şi depunerea de diferite înscrisuri.

Pe lângă faptul că s-a declarat nevinovat, Liviu Dragnea a spus că nu știe cine a conceput SMS-urile care apar în rechizitoriul întocmit de procurori și nici dacă acestea au fost redactate de o echipă de creație de la PSD. Mai mult, referitor la răspândirea mesajelor, în nemărginita-i bărbăție, acesta a tras linie și a grăit: “Am avut o discuție cu mai mulți membri din staff-ul de campanie. Concluzia a fost că tineri voluntari, care au lucrat în sediul de campanie și care veneau cu tot felul de idei, ar fi conceput și trimis adresa”.

”Decât” atât s-a putut? Tinerii sunt de vină? Ne așteptam la mai mult de la un personaj precum e Liviu Dragnea, pentru că a avut mereu o abnegație deosebită spre protejarea și încurajarea junilor, care la rândul lor, l-au divinizat și ascultat cu sfințenie. Totuși, se pare că, la ”înghesuială”, semizeul din oricine cedează și iese la suprafață dosita lașitate…

1 Comment

  1. Individu’ asta a lucrat cu manusi, a facut ca lucrurilr sa se intample cum a vrut el, s-a folosit de oameni inteligenti, dar vulnerabili pe o anumita latura a existentei lor. Sa nu uitam ca nici pe Elodia n-au gasit-o si, totusi, Cioaca a ajuns unde merita…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*