Dragnea vine vineri în Teleorman să le dea sarcini de campanie pesediștilor

în Actualitatea politică

dragnea2Carmen Dumitrescu

Se preconizează că ziua de vineri, 12 februarie, va fi una importantă pentru pesediștii teleormăneni. Nu de alta, dar de când și-a luat Dragnea mâna de pe ei, toți au început să se miște haotic și să tragă în direcții diferite. Liniștea din partid va fi asigurată, deci, “decât de” Dragnea, care trebuie să dea directive clare și ferme privind organizarea pesediștilor în campanie. În consecință, acesta a aranjat o mare întâlnire la Zimnicea pentru ziua de vineri, când toți cei care poartă culoarea roșie în suflet și-n simțiri vor avea ocazia de a dezbate problemele care îi frământă cu liderul suprem. Printre chestiunile ce vor anima pesediștii teleormăneni se numără: identitatea celui care va ocupa scaunul de șef al PSD la nivel județean, identitatea candidatului la Consiliul Județean Teleorman, organigrama echipei de campanie electorală și stabilirea unor candidaturi prin punctele nevralgice ale partidului.

Se pare că întâlnirea va fi urmată de un mic chef, în cadrul căruia pesediștii vor avea ocazia de a-și aminti cum arată unitatea din partid, în condițiile în care ultimele luni ne-a demonstrat tuturor că PSD-ul județean nu mai este caracterizat de o astfel de trăsătură. Desigur, după ce clarificările vor veni direct din gura baronului (care va avea grijă să nu defăimeze pe nimeni în cadrul discursului), pesediștii vor intra în febra campaniei electorale. Și avem toate speranțele că nu se vor mai bate între ei din cauza vreunei doamne cu ambiții politice. Nu de alta, dar PSD-ul chiar poate mai mult.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*